Leak Stereo 130 er et ekte røverkjøp!

Leak Stereo 130 er faktisk en av de beste produktene vi har testet på lang tid, og den koster kun 11.995,-

Stereo 130 er en forsterker som virkelig krysser av alle boksene som skal til for å være et eksepsjonelt produkt. Nedenfor finner du fem gode grunner til at vi mener akkurat denne forsterkeren er en av de beste kjøpene du kan gjøre akkurat nå.

1) Lyden
Den viktigste egenskapen ved enhver forsterker er selvsagt, i alle fall for oss, lydkvaliteten. Stereo 130 har en fyldig, dynamisk og litt vintage lyd som høres utrolig kraftig og "deilig" ut når du lytter til den. Den gjøre ingenting feil og den sjarmerer med en musikalitet og en spilleglede som er veldig uvanlig.

2) Eiergleden
Leak har en utrolig kul historie og en ubestridt legendestatus hos mange. Byggekvaliteten er upåklagelig. Selv om dette ikke er et kostbart produkt i high end-sammenheng er kvaliteten bokstavelig talt til å ta og føle på. Alt som ser ut som treverk er ekte tre, alt som ser ut som aluminium er tykk og solid aluminium, selv det man kanskje ville tro er plast (volumhjulet og inngangsvelgeren) er laget av massivt metall. Designet er også, i alle fall for oss som liker 60-tallet, utrolig kult. Her er det ingen kjipe LCD-displayer, bare tidløs eleganse og ekte 60-talls Art Deco-design. Akkurat slik det så ut da den første Leak Stereo 100 kom på markedet i 1963.

3) Størrelsen
Vi får hele tiden forespørsler om gode, pene og kompakte forsterkere som leverer varene - uten å dominere stua. Med en bredde på 30cm og en dybde på 27cm får Stereo 130 komfortabelt plass i selv kompakte AV-møbler.

4) Funksjonaliteten
Selv om Stereo 130 er kompakt er den usedvanlig godt utstyrt med både innebygget Bluetooth-streaming, analoge og digitale innganger, platespillerinngang (MM) og hodetelefontilkobling. I tillegg har den en av de mest funksjonelle og beste tonekontrollene vi har testet. Bass- og diskantkontroller har ofte en destruktiv effekt på lydkvaliteten, men på Stereo 130 gjør de akkurat det vi ønsker oss; de lar deg finjustere gjengivelsen etter smak, akustikk og innspillingskvaliteten på musikken du lytter til. Gull verdt!

5) Prisen
Prisen er, etter vår mening, rett og slett oppsiktsvekkende lav. I Leak Stereo 130 får man en godt utstyrt, vaskeekte Hi-Fi-forsterker med nydelig design og kvalitetsfølelse og med en historie og en arv som gjør den til et produkt man både får lyst til å lytte til og vise fram i stua. Kort fortalt det aller beste kjøpet vi har i prisklassen.

rear_1.jpg

Relaterte varer

Nyhetsbrev

Vær tidlig ute og få tilsendt info om nyheter og gode tilbud.