Naim ND5 XS 2 Media Player

Varenr.
980010590
Enhet
stk
Lagerstatus:
Lager
Innkommende
Pris
kr 39 990

Naim ND5 XS 2 er Naims kraftigste nettverkspillere noensinne!

Den nye ND5 XS 2 strippes ned for maksimal ytelse versus pris. Uten display og fjernkontroll styres alt fra appen, men ønsker man en remote så kjøper man dette separat. Men for en ytelse! Naim viser her at "less is more» og serverer en helmusikalsk løsning strippet for alt annet enn det aller mest nødvendige. Utrolig ytelse til prispunktet er bare forbokstaven. ND5 XS 2 nyter også godt av den siste generasjons 40bit/16x oversamplingsalgoritmen man finner i NDX 2 og ND555. Med LVDS og masterklokke-teknologi hentet fra flaggskipet ND555 byr ND5 XS 2 opp til dans med alle tjenestene den støtter. TIDAL, Roon, Spotify Connect, Chromecast, airPlay 2, iRadio, suveren appstyring og mulighet for å bruke den som DAC gjør dette til hjernen i ethvert seriøst oppsett!

Naim-ND5-XS-2-Top-Front_wide.jpg

Avansert teknikk og LVDS signalbehandling

Rutingen av det digitale signalet fra nettverkskortet i ND5 XS2 har tatt et stort sprang med bruk av differensiell signalbehandling med lav spenning (LVDS). Dette operer svært hurtig og presist. Med den lave interferensen og støyen dette gir på innkommende signal fra nettverket muliggjør man ren avspilling av opp til 32bit/384khz linær PCM. Det er også gjort signifikante forbedringer i måten klokken i DACen opererer på. Mer enn å lene seg på klokken til det innkommende signalet, bestemmer masterklokken i streameren også innkommende dataflyt. Med dette får man enda større kontroll på jitter i DAC-kretsen.

40bit floating og 16x oversampling - Siste generasjon SHARC DSP prossesering

Naim jobber konstant med å forbedre sin egen proprietære upsamplingsalgoritme som man i dag finner i alle streamingproduktene og DACene til Naim. Alle innkommende signal i ND5 XS2 videreforedles med 40bit (for ekte 24bit presisjon) og 16x oversampling (705/768khz klokkefrekvens). Dette er for å unngå at formater med lavere klokkefrekvenser «plager» det gode analoge filteret på enden av kretsen med voldsomme peaks fra Nyquistfrekvensen. Denne avanserte digitale upsamplingen sørger for at analogfilteret aldri går varmt og dermed oppfører seg klangmessig ustabilt over tid. I tillegg får man senket det digitale støygulvet betraktelig. Impulsresponsen og preringing/timing errors forbedres også kraftig og det er denne signabehandlingen som gjør at man virkelig har en prikk over i`en når det kommer til det lydkvaliteten på det analoge utgangssignalet.

Oppsummert:

- State of the art DSP.
- Kontroll via app.
- Status LED på frontpanel.
- LVDS (Low voltage differential signalling) signalprossesering for bedre presisjon og lavere støy.
- Innebygget strømforsyning.

Les mer her: https://www.naimaudio.com/product/nd5-xs-2

R_wide.jpg

Generelle detaljer på alle tre streamerne:

- ND800 helt ny plattform designet fra bunnen av klar for fremtiden
- TIDAL, Spotify Connect, Roon, Chromecast built-in, airPlay 2, UPnP, UPnP, iRadio (vTuner).
- 32/384khz over UPnP, DSD 128.
- 40bit floating 16x oversampling med siste generasjon SHARC DSP prosessor
- Maks. stabilitet; over 5 minutters buffer i CD-kvalitet.
- Bluetooth APTX HD.
- S/PDIF ut via ekte 75ohms BNC.
- Både 2,4 og 5 ghz wi-fi eller kablet nettverk.
- Online firmwareoppdateringer.
- Naims populære og meget gode app.
- IR kontroll fra app av mange RC5-kompatible forsterkere m.m.

Relaterte varer

Wiim Mini
Wiim Mini

Wiim Mini

Cambridge Audio CXN v2
Cambridge Audio CXN v2
Tilbud
Tilbud
-20%

Cambridge Audio CXN v2

Nyhetsbrev

Vær tidlig ute og få tilsendt info om nyheter og gode tilbud.