OBS! Grunnet økte produksjonskostnader vil det komme en markant prisøkning på Yamaha fra 01.02.22.

Yamaha A-S3200

Yamaha

Varenr.
980010517
Lager
Velg varians
Pris fra
kr 68 190
Enhet
stk

Yamaha A-S3200 er arvtageren til den kritikerroste A-S3000. Selv om de ser relativt like ut er den kraftig forbedret!

Yamaha A-S3200 er en fullbalansert konstruksjon med toroidell strømforsyning og en ganske så heftig kondensatorbank. Sammenlignet med, den allerede glimrende, forgjengeren benytter Yamaha også komponenter av langt høyere kvalitet tvers gjennom produktet for eksepsjonelt lavt støy/signalforhold og maksimal dynamikk.

Lydmessig har A-S3200 er noe varmere tilnærming enn A-S3000 uten at det på noen som helst måte blir ullent. A-S3200 er tvert om utrolig kjapp, rytmisk og morsom å lytte til, men presentasjonen blir aldri skarpt, slitsom eller trettende. Instrumenter som strykere og flygel (ikke så rart da Yamaha er verdens ledende produsent) beholder sin naturlige fylde og tyngde. Dette er instrumenter som ofte blir gjengitt for "tynt" eller puslete, men ikke gjennom A-S3200.

1004183_3.jpg

Bygget som en stridsvogn

YAM-Front-internal.jpg


Like imponerende som ytelsen er selve byggekvaliteten. Forsterkeren formelig oser av høyverdige materialer og en tilbakeholden luksus. Med sine 25kg er dette en tung integrert forsterker og alt fra de pianolakkerte tresidene til de overdimensjonerte høyttalerterminalene gir deg en følelse av at "denne komme til å vare evig". Både front-, topp- og bunnplate er laget av tykk og avstivet aluminium og alle knapper og brytere er frest ut av ett stykke metall. 

Tilkoblingsmuligheter
1004183_2.jpg

Yamaha A-S3000 er godt utstyrt med tilkoblingsmuligheter. Bak på kabinettet finner du 6 sett med standard RCA-tilkoblinger så vel som to ekte, balanserte, XLR-innganger, både MM og MC platespiller-inngang samt monitor inn og pre out. Sistnevnte gjør at du kan benytte for- og effektforsterkerdelen separat, utrolig nyttig om du til eksempel ønsker å bruke A-S3200 som effektforsterker i et high end hjemmekinoanlegg, uten at det skal gå på bekostningen av ytelsen i stereo.

Product view - why buy

  • Fri frakt over kr. 1000,-
  • Rask levering
  • Kvalitetsprodukter
  • Personlig service
Prisforespørsel
Legg til info om ønsket farge / egenskaper, og vi kommer til deg med et tilbudsforslag.

*
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×