Marantz M-CR612 Melody X

Varenr.
980009665
Enhet
stk
Lagerstatus:
Lager
Velg varians
Pris fra
kr 6 490

Marantz Melody M-CR612 er et elegant og godt utstyrt kompaktsystem med god lydkvalitet. Du trenger kun å koble til høyttalere og du har et komplett anlegg som lar deg spille musikk fra strømmetjenester som Spotify og Tidal, CD-plater, Airplay 2, Bluetooth, DAB+ og Internettradio i tillegg til tilkoblinger for analoge og digitale eksterne kilder.

Marantz sin Melody-serie har lenge vært vårt førstevalg av enkle kompaktsystemer. Årsaken er at produktet har fremragende lydkvalitet og er godt utstyrt med både funksjoner og tilkoblingsmuligheter.

M-CR612 Melody X er den nyeste modell i denne serien og er oppgradert med nye funksjoner som Airplay 2 og støtte for stemmestyring fra Amazon Alexa, Google Assistant og Apple Siri.

Høydepunkter:

- 2 x 60 watt (6 ohm), 4 x 30 watt (A/B)
- A/B høyttalerutgang med individuell volumstyring
- CD-spiller
- FM/DAB+ radio
- Internettradio
- Spotify
- Tidal
- Airplay 2
- Bluetooth
- Wi-Fi
- Støtter MP3 og gapless WAV/FLAC/ALAC 192kHz/24bit, DSD 2.8/5.6MHz avspilling
- Støtte for Amazon Alexa, Google Assistant og Apple Siri stemmestyring
- 2 stk digitale optiske innganger
- Subwoofer-utgang

Marantz_MelodyX_M-CR612_SilverGold_.jpg

- M-CR612 kan programmeres til å styres av TV-fjernkontrollen


Lydkvalitet i fokus

M-CR612 er konstruert i tråd med Marantz sin lydfilosofi og er optimalisert for best mulig lydkvalitet. Ved å benytte kortest mulig signalvei i kretsene reduseres forvrengning og lyden presenteres med større presisjon. Produktet gjennomgår omfattende testing og tuning av Marantz ingeniør-team for å sikre den perfekte lyden. De digitale forsterkerne leverer 2 x 60 watt i 6 ohm eller 4 x 30 watt om du vil drive 2 par høyttalere. M-CR612 lar deg justere volumet individuelt. Perfekt om du ønsker lyd i 2 rom på en enkel måte.

Kompakt, men godt utstyrt 

CD-receiveren M-CR612 både ser fantastisk ut og låter bra. I tillegg er den godt utstyrt med funksjoner og tilkoblingsmuligheter. Den lar deg spille CD-plater, lytte til radio fra FM/DAB+ eller internett og kan by på moderne strømmefunksjoner som Spotify, Tidal, Airplay 2 og Bluetooth. Den har 4 høyttalerutganger slik at du kan ha lyd i 2 rom. Den er utstyrt med analoge og digitale optiske innganger for tilkobling av eksterne kilder (f.eks TV) og en subwoofer-utgang om du vil ha enda fyldigere lyd. Du kan styre anlegget med den medfølgende fjernkontrollen eller Marantz sin app.

Relaterte varer

Audiolab 7000A
Audiolab 7000A
Nyhet

Audiolab 7000A

Marantz Model 50
Marantz Model 50

Marantz Model 50

Naim Uniti Atom
Naim Uniti Atom

Naim Uniti Atom

Nyhetsbrev

Vær tidlig ute og få tilsendt info om nyheter og gode tilbud.