Devialet Phantom I 108db Refurbished nå på lager!

mbl N15 Mono Power-Amplifier

MBL

Varenr.
980008980
Lager
Velg varians
Pris fra
kr 154 995
Enhet
stk

mbl N15 er den kraftigste effektforsterkeren i MBLs Noble Line. Med unntak av den ekstreme mbl 9011 er dette den kraftigste effektforsterkeren vi kjenner til!

Dette er en ekstrem effektforsterker, basert på MBLs proprietære LASA 2.0-forsterkerteknologi. Ytelsesmessig er den konservativt oppgitt til 560 watt, men det som virkelig imponerer er den ekstreme strømstyrke på hele 36A. Kort fortalt - denne effektforsterkeren driver hvilken som helst høyttaler.

Lydmessig har den absolutt kontroll samtidig som det er den forsterkeren vi kjenner til med det mest imponerende og realistiske anslaget. Den høres rett og slett ikke bare utrolig kraftig ut, men kraften leveres også raskt og uten det minste tegn til skarphet. Mange vil nok beskrive den som tonalt noe varm, men det er skyldes antagelig mer det totale fravær av kunstig skarphet - mbl N15 er den mest nøytrale effektforsterkeren vi kjenner til. Her er det ingen farging av lydbildet, bare ren kontroll og eksplosiv dynamikk uten sidestykke!

Tilkoblinger

Hver mbl N15 mono-forsterker er bestykket med to sett balanserte XLR-innganger noe som gjør at du kan, om du ønsker, koble til to separate forforsterkere (eller en streamer med volumkontroll) samtidig. Utrolig nyttig dersom du til eksempel ønsker å benytte et sett med mbl N15 i et High-End hjemmekinosystem. På den måten kan du benytte mbl N15 med en hjemmekinoprosessor OG en dedikert High-End stereoforforsterker samtidig.

Hver mbl N15 er også bestykket med en XLR pass-through-utgang for videreføring av signalet til en ny mbl N15, noe som muliggjør bi-amping ved bruk av opptil fire stk. mbl N15 selv om forforsterkeren din kun har èn stereoutgang.

Product view - why buy

  • Fri frakt over kr. 1000,-
  • Rask levering
  • Kvalitetsprodukter
  • Personlig service
Prisforespørsel
Legg til info om ønsket farge / egenskaper, og vi kommer til deg med et tilbudsforslag.

*
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×