mbl C31

Varenr.
980006420
Enhet
Stk
Lagerstatus:
Lager
Velg varians
Pris fra
kr 44 998
Før
kr 89 995
Rabatt
kr 44 997

mbl C31 er MBLs CD-spiller og DAC i den fantastiske Cadenza Line.

Designmessig er C31 et av de absolutt flotteste produktene vi noen gang har sett. Byggekvalitet og design er av eksepsjonellt høy kaliber, noen man føler i alle komponenter; fra CD-mekanismen til fjernkontrollen. Lydmessig er den virkelig også et high end - produkt, på alle mulige måter. Lydgjenngivelsen er stor, fyldig og utrolig engasjerende, samtidig som detaljering, anslag og musikalitet er blant de beste vi har hørt uansett pris.

D/A-konverteren i C31 kan benyttes separat med digital coaxial eller optisk tilkobling. I tillegg er den utstyrt med USB-tilkobling til PC/Mac (96khz/24bit). Det lydmessige resultatet ved å bruke DAC-en på denne måten gir potensiellt enda høyere lydkvalitet enn det som er mulig fra CD da man kjan kjøre enda høyere oppløsning. Leveres i hvit eller sort pianolakk med platina eller gull kontrastelementer.

Anbefales til alle som vil ha en fantastisk CD-spiller eller DAC med eksepsjonell lydkvalitet og ikke minst eierglede i verdensklasse. Vi er veldig glad i denne CD-spilleren!

OBS! Hvit/Palinux-modellen på tilbud er en demomodell, men den selges med full garanti som et nytt produkt.

Relaterte varer

Rega Saturn Mk3
Rega Saturn Mk3

Rega Saturn Mk3

Cambridge Audio AX C35
Cambridge Audio AX C35

Cambridge Audio AX C35

MBL 1621A
MBL 1621A

MBL 1621A

Rotel CD14 MK II
Rotel CD14 MK II

Rotel CD14 MK II

Nyhetsbrev

Vær tidlig ute og få tilsendt info om nyheter og gode tilbud.