Devialet Phantom I 108db Refurbished nå på lager!

mbl C31

MBL

Varenr.
980006420
Lager
Velg varians
Pris fra
kr 70 000
Enhet
Stk
mbl C31 er MBLs CD-spiller og DAC i den fantastiske Corona Line.

 

Designmessig er C31 et av de absolutt flotteste produktene vi noen gang har sett. Byggekvalitet og design er av eksepsjonellt høy kaliber, noen man føler i alle komponenter; fra CD-mekanismen til fjernkontrollen. Lydmessig er den virkelig også et high end - produkt, på alle mulige måter. Lydgjenngivelsen er stor, fyldig og utrolig engasjerende, samtidig som detaljering, anslag og musikalitet er blant de beste vi har hørt uansett pris.

 

D/A-konverteren i C31 kan benyttes separat med digital coaxial eller optisk tilkobling. I tillegg er den utstyrt med USB-tilkobling til PC/Mac (96khz/24bit). Det lydmessige resultatet ved å bruke DAC-en på denne måten gir potensiellt enda høyere lydkvalitet enn det som er mulig fra CD da man kjan kjøre enda høyere oppløsning. Leveres i hvit eller sort pianolakk med platina eller gull kontrastelementer.

 

Anbefales til alle som vil ha en fantastisk CD-spiller eller DAC med eksepsjonell lydkvalitet og ikke minst eierglede i verdensklasse. Vi er veldig glad i denne CD-spilleren!

Product view - why buy

  • Fri frakt over kr. 1000,-
  • Rask levering
  • Kvalitetsprodukter
  • Personlig service
Prisforespørsel
Legg til info om ønsket farge / egenskaper, og vi kommer til deg med et tilbudsforslag.

*
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×