mbl C31

Varenr.
980006420
Enhet
Stk
Lager
Velg varians
Pris fra
kr 37 498
Før
kr 74 995
Rabatt
kr 37 497
mbl C31 er MBLs CD-spiller og DAC i den fantastiske Corona Line.

 

Designmessig er C31 et av de absolutt flotteste produktene vi noen gang har sett. Byggekvalitet og design er av eksepsjonellt høy kaliber, noen man føler i alle komponenter; fra CD-mekanismen til fjernkontrollen. Lydmessig er den virkelig også et high end - produkt, på alle mulige måter. Lydgjenngivelsen er stor, fyldig og utrolig engasjerende, samtidig som detaljering, anslag og musikalitet er blant de beste vi har hørt uansett pris.

 

D/A-konverteren i C31 kan benyttes separat med digital coaxial eller optisk tilkobling. I tillegg er den utstyrt med USB-tilkobling til PC/Mac (96khz/24bit). Det lydmessige resultatet ved å bruke DAC-en på denne måten gir potensiellt enda høyere lydkvalitet enn det som er mulig fra CD da man kjan kjøre enda høyere oppløsning. Leveres i hvit eller sort pianolakk med platina eller gull kontrastelementer.

 

Anbefales til alle som vil ha en fantastisk CD-spiller eller DAC med eksepsjonell lydkvalitet og ikke minst eierglede i verdensklasse. Vi er veldig glad i denne CD-spilleren!

Relaterte varer

Audiolab 7000CDT
Audiolab 7000CDT
Nyhet

Audiolab 7000CDT

Cyrus CDt-XR
Cyrus CDt-XR

Cyrus CDt-XR

Luxman D-10x
Luxman D-10x

Luxman D-10x

Cambridge Audio CXC v2
Cambridge Audio CXC v2

Cambridge Audio CXC v2

Nyhetsbrev

Vær tidlig ute og få tilsendt info om nyheter og gode tilbud.