Cambridge Audio EVO CD

Varenr.
6800025
Enhet
stk
Lagerstatus:
Lager
På lager
Pris
kr 15 990

Cambridge Audio EVO CD er et rent CD-drivverk - laget eksklusivt for EVO 75 / EVO 150 strømmeforsterkerne.

EVO CD er en høykvalitets CD-transport designet eksklusivt for EVO nettverksforsterkerne.

EVO CD trekker ut hver minste musikalske detalj fra CD-platene dine, og formidler det deretter sømløst til Evo forsterkeren. Den deler samme iøynefallende design, er laget av de samme førsteklasses materialene og er konstruert etter samme strenge standarder som EVO 75 og EVO 150.

evo_cd_web_2_STOR_1280.jpg

Egenskaper:

Spesialdesignet S5 Servo, perfekt platehastighet og feilfri avspilling.
Tilpasset digital utgang til Evo 75 og EVO 150, for perfekt digitalt lydsignal.
Avspilling uten opphold, ideell for klassiske stykker og DJ-mikser.
Akustisk dempet metallchassis isolerer komponenter, for topp musikalsk ytelse.
Utskiftbare sidepaneler for å matche din Evo "alt i én" forsterker,

Presisjonsdriverk:

EVO CD bruker Cambridge Audio`s nye S5 Servo, en oppgradering fra anerkjente S3 funnet i CXC. Det som er styrket på S5 i forhold til S3 er det allerede klasseledende nivået av jitter og "error correction". EVO CD bruker ikke et "flermål" drivverk, men et spesialdesignet drivverk med det eneste formålet å spille av CDer med den høyeste nøyaktighet.

evo_cd_web_6.jpg

Konstruert for lyd:

Det anodiserte aluminiumet som EVO CD er produsert i, er presisjonskomponenter som ikke bare matcher EVO`s målrettet design, men det bidrar også til bedre lydkvalitet. Det akustisk dempede metallchassiset sørger for at ingenting forstyrrer signalet, når det til slutt går over til Evo’s digital til analog omformer via sin skreddersydde "EVO Link" kabel.

Tidløs stil:

Utviklet eksklusivt for og matche med EVO 75 / EVO 150. EVO CD deler de samme premiummaterialene og dimensjoner, som gir et fint uttrykk når plassering er under eller ved siden av nettverksforsterkeren. Sammen har EVO en selvsikker stil, som anerkjenner vår arv, men også ser til fremtiden.

Form og funksjon:

EVO CD`s eneste formål er å spinne plater og formidle nøyaktig musikalsk informasjon til EVO strømmeforsterkerne, dette tillater et minimalistisk design med en enkelt knapp på selve CD-driverket, for å åpne/lukke CD-skuffen. Alt annet styres av EVO`s fjernkontroll eller StreamMagic-appen på smartenheten din. Albumgrafikk og sporinformasjon gjengis vakkert på EVO`s 6,8" fargeskjerm.

Bygget for å vare:

Fordi den er laget av nøye utvalgte og kompromissløse materialer, er EVO CD like robust som den ser bra ut. Som CD-samlingen din, vil den stå tidens tann og låser opp musikken og minnene knyttet til disse albumene i mange år fremover.

Formater: CD-DA / CD-R / CD-RW.
Maks strømbruk: 20w. Standby 0,5w.
Mål: H x B x D: 89 x 317 x 352 mm.
Vekt 5,3kg.

EAN
5055300421357

Relaterte varer

Marantz CD6007
Marantz CD6007

Marantz CD6007

Marantz SA10
Marantz SA10

Marantz SA10

Leak CDT
Leak CDT
Nyhet

Leak CDT

Cambridge Audio AX C35
Cambridge Audio AX C35

Cambridge Audio AX C35

Nyhetsbrev

Vær tidlig ute og få tilsendt info om nyheter og gode tilbud.