ASR Mini Basis MKV

ASR Mini Basis MKV
Pris
kr 9 596,00
Før
kr 11 995,00
Enhet
stk

Kvantumsrabatt

Loading...
  • ASR Mini Basis MKV
  • asr-mini-basis-inside
  • asr-mini-basis-back

ASR Mini Basis er et helt fantastisk RIAA-trinn! En gang i blant dukker det opp et produkt som gir så fantastisk god valuta for pengene at vi knapt kan tro våre egne ører. ASR Mini Basis MKIII er det beste eksemplet på et slikt produkt vi noen har kommet over.

En gang i blant dukker det opp et produkt som gir så fantastisk god valuta for pengene at vi knapt kan tro våre egne ører. ASR Mini Basis MKV er det beste eksemplet på et slikt produkt vi noen har kommet over.

ASR Mini Basis er nå kommet i ny utgave. Den orginale modellen var det beste RIAA-kjøpet vi noen gang hadde hørt og ble lovpriset av platespillerentusiaster, og en samlet hifi-presse, som en av verdens beste platespillerforforsterkere. Etterfølgeren kom i 2008 og fikk tilnavnet V08. Denne var forbedret på en rekke områder og opprettholdt arven til den orginale Mini Basis. Etter V08 kom MKIII med blant

annet innebygget støyfilter, bedre internskjerming, større kabinett, redesignet printkort med større avstand mellom komponentene samt høyere lytterkapasitet for mer stabil strøm.

Seneste utgave (lansert sommeren 2018) er MKV som har en helt ny popologi innvendig med kraftig modifisert PCB-kort og ny RIAA-krets. Lydmessig er den enda mer oppløst en sine forgjengere med en mykere klang samtidig som bassgjenngivelsen har blitt strammere, dypere og med enda mer anslag. De dynamiske egenskapene er også forbedret med sortere bakgrunn og bedre driv.

Spesifikasjonsmessig er dette også ett av de råeste produktene vi kjenner til. Ta strømforsyningen til eksempel; Mini Basis har en lytterbank på hele 200.000 uF (!) for absolutt stabil og støyfri strømforsyning. Til sammenligning er dette mer enn de fleste 500W effektforsterkere.

RIAA-trinnet har dipswitcher for både impedans og gain, noe som gjør at du kan bruke den med både MM og MC pickupper.

Selve kabinettet er laget av resonansdød akryll som selvfølgelig også er helt umagnetisk. Alle strømkomponenter ned til de interne kablene er fullskjermet RIAA-trinnet har enormt med justeringsmuligheter, slik at det kan optimaliseres til hver enkelt pickup/platespiller.

ASR Mini Basis MKV er kort og godt, som sine forgjengere, det beste hifikjøpet vi har i butikken!