ASR Mini Basis MK-V

Varenr.
minibasis
Enhet
stk
Lagerstatus:
Lager
På lager
Pris
kr 14 995

ASR Mini Basis er et helt fantastisk RIAA-trinn! En gang i blant dukker det opp et produkt som gir så fantastisk god valuta for pengene at vi knapt kan tro våre egne ører. ASR Mini Basis MKIII er det beste eksemplet på et slikt produkt vi noen har kommet over.

ASR Mini Basis er nå kommet i ny utgave. Den originale modellen var det beste RIAA-kjøpet vi noen gang hadde hørt og ble lovpriset av platespillerentusiaster, og en samlet hifi-presse, som en av verdens beste platespillerforforsterkere. Etterfølgeren kom i 2008 og fikk tilnavnet V08. Denne var forbedret på en rekke områder og opprettholdt arven til den originale Mini Basis. I 2012 kom MK-III med blant annet innebygget støyfilter, bedre internskjerming, større kabinett, redesignet printkort med større avstand mellom komponentene samt høyere lytterkapasitet for mer stabil strøm.

Seneste utgave (lansert sommeren 2018) er MK-V som har et modifisert PCB-kort.

Spesifikasjonsmessig er dette også ett av de råeste produktene vi kjenner til. Ta strømforsyningen til eksempel; Mini Basis har en lytterbank på hele 200.000 uF (!) for absolutt stabil og støyfri strømforsyning.

RIAA-trinnet har dipswitcher for både impedans og gain, noe som gjør at du kan bruke den med både MM og MC pickuper.

Selve kabinettet er laget av resonansdød akryl som selvfølgelig også er helt umagnetisk. Alle strømkomponenter ned til de interne kablene er fullskjermet RIAA-trinnet har enormt med justeringsmuligheter, slik at det kan optimaliseres til hver enkelt pickup/platespiller.

ASR Mini Basis MK-V er kort og godt, som sine forgjengere, det beste hifi-kjøpet vi har i butikken!

Relaterte varer

Luxman E-250
Luxman E-250

Luxman E-250

Pro-Ject Tube Box DS-Sort
Pro-Ject Tube Box DS-Sort

Pro-Ject Tube Box DS-Sort

Nyhetsbrev

Vær tidlig ute og få tilsendt info om nyheter og gode tilbud.