ASR Mini Basis MK-V

ASR

Varenr.
minibasis
Lager
Innkommende
Pris
kr 14 000
Enhet
stk

ASR Mini Basis er et helt fantastisk RIAA-trinn! En gang i blant dukker det opp et produkt som gir så fantastisk god valuta for pengene at vi knapt kan tro våre egne ører. ASR Mini Basis MKIII er det beste eksemplet på et slikt produkt vi noen har kommet over.

En gang i blant dukker det opp et produkt som gir så fantastisk god valuta for pengene at vi knapt kan tro våre egne ører. ASR Mini Basis MK-V er det beste eksemplet på et slikt produkt vi noen gang har kommet over.

ASR Mini Basis er nå kommet i ny utgave. Den orginale modellen var det beste RIAA-kjøpet vi noen gang hadde hørt og ble lovpriset av platespillerentusiaster, og en samlet hifi-presse, som en av verdens beste platespillerforforsterkere. Etterfølgeren kom i 2008 og fikk tilnavnet V08. Denne var forbedret på en rekke områder og opprettholdt arven til den orginale Mini Basis. I 2012 kom MK-III med blant annet innebygget støyfilter, bedre internskjerming, større kabinett, redesignet printkort med større avstand mellom komponentene samt høyere lytterkapasitet for mer stabil strøm.

Seneste utgave (lansert sommeren 2018) er MK-V som har et modifisert PCB-kort.

Spesifikasjonsmessig er dette også ett av de råeste produktene vi kjenner til. Ta strømforsyningen til eksempel; Mini Basis har en lytterbank på hele 200.000 uF (!) for absolutt stabil og støyfri strømforsyning.

RIAA-trinnet har dipswitcher for både impedans og gain, noe som gjør at du kan bruke den med både MM og MC pickupper.

Selve kabinettet er laget av resonansdød akryll som selvfølgelig også er helt umagnetisk. Alle strømkomponenter ned til de interne kablene er fullskjermet RIAA-trinnet har enormt med justeringsmuligheter, slik at det kan optimaliseres til hver enkelt pickup/platespiller.

ASR Mini Basis MK-V er kort og godt, som sine forgjengere, det beste hifikjøpet vi har i butikken!

Product view - why buy

  • Fri frakt over kr. 1000,-
  • Rask levering
  • Kvalitetsprodukter
  • Personlig service
Prisforespørsel
Legg til info om ønsket farge / egenskaper, og vi kommer til deg med et tilbudsforslag.

*
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×