Rega Planar 1 Plus

Varenr.
980009283
Enhet
stk
Lagerstatus:
Lager
Velg varians
Pris fra
kr 5 290

Rega Planar 1 har blitt enda bedre og enklere å bruke! Med innebygget Riaa-trinn kobles spilleren direkte til inngangen på forsterker eller aktive høyttalere.

Rega Planar 1 Plus er et ekte "best buy"-produkt som lyder glimrende, har utrolig smart funksjonalitet og er produsert i England.

Prisklassens beste platespiller har blitt enda bedre! Med innebygget Riaa-trinn kobles Rega Planar 1 Plus direkte til linjeinngangen på forsterker, aktive høyttalere eller andre apparater med inngang for eksterne enheter.

Det innebygde Riaa-trinnet er en spesialdesignet versjon av Rega Fono Mini A2D. For kortest mulig signalvei og minst mulig støy er kablene fra tonearmen loddet direkte på prinkortet. Resultatet er en lydkvalitet som overgår de fleste kombinasjoner med separat Riia-trinn! Standard RCA-kabel er inkludert, for produkter med 3.5 mm stereojack inngang kjøpes kabel separat.

Planar 1 Plus er rendyrket for best mulig lydgjengivelse kombinert med høy driftskvalitet. Lett akryl-laminert kabinett i sort eller hvit gir spilleren et lekkert design - samtidig som dette viderefører Regas gjennomførte produktfilosofi med minst mulig vekt og masse. RB110 tonearmen har presisjons lager som gir minimalt med friksjon og sikrer optimale sporingsegenskaper.

Fabrikkjustert Rega Carbon pickup, enkel montering av motvektslodd og automatisk justering av antiskating er gjør at spilleren er svært enkel å montere. Plug´n´play!


- Innebygget Riaa-trinn
- RB110 tonearm med nytt lager for mindre friksjon 
- Presisjonslager i messing
- Phenolic Resin platetallerken
- Høykvalitets 24 Volts motor 
- Lett og stivt akryl-laminert kabinett
- Rega Carbon MM pickup med utskiftbar stift
- Manuelt hastighetsvalg mellom 33 og 45 omdr./min.
- Rega lydkvalitet til en meget attraktiv pris 
- Håndlaget i England

Mål (B x H x D): 44,4 x 11,7 (med lokk) x 35,5 cm 

Nyhetsbrev

Vær tidlig ute og få tilsendt info om nyheter og gode tilbud.