Ortofon 2M Blue Premounted

Varenr.
102442
Enhet
stk
Lagerstatus:
Lager
På lager
Pris
kr 3 590

Ortofon 2M Blue Premonted er en universal MM pick-up med fabrikkmontert headshell som låter åpent og dynamisk med noe innslag av varme.

Navnet “2M” kommer fra MM (Moving Magnet). 2M-serien benytter Ortofon sitt egenutviklede konstruksjon de kaller “split-pole-pins”. En oppfinnelse som gjør det mulig for en moving magnet (MM) å tilnærme seg egenskapene til en moving coil (MC) pick-up.

2M 78, 2M Mono, 2M Blue og 2M Red har nå en forbedret spole som gir bedre lydkvalitet og et mer presist lydbilde. De mer påkostede 2M Bronze og 2M Black benytter et annet kabinett som er stivere og dermed bedre rustet mot uønsket resonans. Spolen i 2M Bronze og 2M Black har i tillegg sølvbelagt kobbertråd. 2M-serien passer de fleste platespillere på markedet samtidig som den er enkel å montere.

2M Blue Premonted er en universal MM pick-up med fabrikkmontert headshell som låter åpent og dynamisk med noe innslag av varme.
Dette er en Plug & Play løsning som gjør det enkelt å bytte/oppgradere for de som har tonearm med utskiftbart headshell.

EAN
5705796080483

Relaterte varer

Ortofon 2M Red
Ortofon 2M Red

Ortofon 2M Red

Ortofon 2MR Bronze
Ortofon 2MR Bronze

Ortofon 2MR Bronze

Ortofon 2MR Red
Ortofon 2MR Red

Ortofon 2MR Red

Ortofon 2MR Blue
Ortofon 2MR Blue

Ortofon 2MR Blue

Nyhetsbrev

Vær tidlig ute og få tilsendt info om nyheter og gode tilbud.