Sonus Faber Gravis I

Varenr.
980009380
Enhet
stk
Lagerstatus:
Lager
Velg varians
Pris fra
kr 9 990
Sonus Faber Gravis I er en kompakt subwoofer med lukket konstruksjon for dyp og presis bass som sikrer sømfri integrasjon til høyttalerne.

Lukket konstruksjon med en 21 cm bass montert på undersiden av kabinettet. Sonus Faber benytter en stiv og lett papirmembran, elementet har stor slaglengde og er montert i solid og resonansfri metallramme med en strømsterk 150-watts A/B forsterker i kombinasjon med ultrapresist delefilter bidrar til imponerende dyp og kraftig bass med presisjon som sikrer sømfri integrasjon til høyttalerne.

 

Subwooferen har både høy og lavnivå (høyttaler og linje) innganger med separate volumjusteringer for hver av inngangene. I stereo-oppsett anbefales høynivå som sikrer optimal lydmessig integrasjon med hovedhøyttalerne. For surround-oppsett kan både høy og lav inngang (tilkobling på høyttaler uttak og linje utgang – subwoofer) benyttes med  individuell tilpasning av bassnivået til stereo og hjemmekino.

 

Med høy presisjon og hurtighet vil subwooferne fungere svært godt i et toppspesifisert stereo og hjemmekino system. Sonus Faber Gravis er en perfekt lyd- og designmessig match til Sonus Faber Sonetto-serien.

 

• Forsterkereffekt:
  150 watt (RMS) kontinuerlig
  250 watt spisseffekt
• Bestykning:  8’’ nedatrettet bassenhet
• Frekvensområde: Ned til 30 Hz ved -6 dB
• Innganger: Høyttalernivå, lavnivå phono og LFE phono
• Delefrekvens: 30 - 120 Hz

Mål (B x H x D): 28,5 x 33,5 x 31,5 cm

Relaterte varer

Nyhetsbrev

Vær tidlig ute og få tilsendt info om nyheter og gode tilbud.