IsoAcoustics Aperta Sub

Varenr.
980010651
Enhet
stk
Lagerstatus:
Lager
På lager
Pris
kr 1 995

IsoAcoustics Aperta Sub er en dempeplattform som isolerer subwooferen din fra underlaget samtidig for den forbedrer ytelsen. Perfekt for subwoofere opp til 36,3kg.

IsoAcoustics Aperta Sub - bassens og naboens beste venn!

De senere årene har IsoAcoustics manifestert seg som bransjeledende innenfor isolasjonsprodukter til proff og studiobruk. Med introduksjonen av de fantastiske høyttalerføttene Gaia, har superlativene fra HiFi-pressen sittet løst. Nå lanserer de nok et gjennomtenkt produkt, et eget og dedikert isolasjonsstativ til subwoofere.

Aperta Sub er en genial løsning for å få mer definert bass fra subwoofere, samtidig som den gleder eventuelle naboer med solid avkobling fra omgivelsene.

WEB_Image_IsoAcoustics_Aperta_Sub_Isolasjonsstativ_1004_aperta_sub_low_carpet_disks_white_s980280202_plid_161587.jpg

Bedre bass med bedre avkobling

Dyp, fet og pulserende bass er for mange definisjonen av en god lydopplevelse. Et system med mye bass kan derimot by på utfordringer både med akustikk og støy fra omgivelsene når de dype tonene forplanter seg i gulv og vegger. Aperta Sub avkobler subwooferen på effektivt vis og sørger for en langt mer teksturert og kontant bassgjengivelse. I tillegg får man enklere akustiske betingelser å tune subwooferen med, Aperta Sub rydder opp i mudrete bunn!

Patentert todelt isolasjonsdesign

Aperta Sub har hentet teknikk fra Aperta- og Oreaserien til Iso Acoustics. Det innovative designet består av fire runde isolatorføtter koblet sammen i et aluminiumsstativ. Selve stativet fører til bedre sideveis stivhet. Aperta Sub er som Gaia og Orea retningsbestemt i forhold til monteringen av bassdriveren. Som i Oreapuckene sørger de øvre isolatorene for at stativet suger seg fast til subwooferen for meget god stabilitet. Den nedre isolatoren sørger for ytterligere stabilitet og maksimal friksjon ved å suge seg fast til harde underlag. Dette er perfekt for subwoofere som nærmest hopper avgårde på gulvet under høytspilling! Siden subwoofere til hjemmekinobruk ofte står på gulvtepper, har IsoAcoustics valgt å inkludere fire teppedisker som bevarer ytelsen også der plassering på teppe er uunngåelig.

WEB_Image_IsoAcoustics_Aperta_Sub_Isolasjonsstativ_img_0079_carpet_discs-1970722402_plid_161587_wide.jpg

En av flere gode løsninger fra Iso Acoustics

Aperta Sub vil passe for subwoofere opp til 36,3kg. IsoAcoustics anbefaler fremdeles Orea isolasjonspucker for mer fleksibilitet sammen med subwoofere der driveren er vendt nedover eller tyngre konstruksjoner. På subwoofere med gjenger er Gaia også et suverent alternativ.


WEB_Image_IsoAcoustics_Aperta_Sub_Isolasjonsstativ_apertasub_wood_floor_closeup_3-1750636755_plid_161587_wide.jpg
Detaljer Aperta Sub:

- Subwooferen og naboens beste venn!
- Retningsbestemte isolatorer i Gaia/Orea-design med Aperta aluminiumsstativ.
- Øvre isolator er koblet til sub.
- Nedre isolator fester til underlaget med sugekoppeffekt = maksimal friksjon!
- Ekstremt bra isolasjonsevne sammen med god lateral (sideveis) stivhet.
- Tilpasset subwoofere opp til 36,3 kg
- Teppedisker følger med i prisen.
- Mål: 265mm x 290mm x 33mm

EAN
810514001024

Relaterte varer

SVS PB-2000 PRO
SVS PB-2000 PRO

SVS PB-2000 PRO

SVS PC-2000 PRO Aktiv Subwoofer
SVS PC-2000 PRO Aktiv Subwoofer

SVS PC-2000 PRO Aktiv Subwoofer

Nyhetsbrev

Vær tidlig ute og få tilsendt info om nyheter og gode tilbud.