Sonus Faber Sonetto I

Varenr.
980009324
Enhet
par
Lagerstatus:
Lager
Velg varians
Pris fra
kr 16 990
Sonus Faber Sonetto I er den mest kompakte modellen i Sonus Fabers vakre, nye Sonetto-serie. Høyttaleren er spesiellt laget for å være lett å plassere og spiller like godt i hylle eller på benk som på orginalt gulvstativ.

Håndlaget i Italia!

 

Sonetto er håndlaget av Sonus Faber i Vicenza, Italia, og representerer en unik kombinasjon av fantastisk lydkvalitet og italiensk design! Sonetto har flere fellestrekk fra Homage Tradition serien, alle modellene benytter det karakteristiske lutt-formede kabinettet med optimale akustiske egenskaper, som i kombinasjon med nøye utvalgte komponenter bidrar til en realistisk og engasjerende musikkopplevelse!

 

 

 

 

Naturlig lyd, naturlige materialer!

 

Høyttalerelementene er fremstilt i naturlige materialer, blant annet har mellomtone/bass enheten et spesialutviklet membranmateriale av lufttørket cellulosemasse som bidrar til en naturlig gjengivelse av mellomtonen.

 

Diskanten ivaretas av en 29 mm silke-dome med Sonus Fabers unike DAD teknologi som reduserer membran-resonanser og optimaliserer elementets evne til ensartet og faseriktig spredning av musikken over et stort lytteområde. Kraftig neodynium magnet og høy mekanisk stabilitet bidrar til en realistisk og musikalsk formidling av de høyeste frekvensene.

 

Basselementene benytter en lett og stiv aluminiumsmembran som kombinert med kraftige magneter gir en hurtig og presis bassrespons.

 

Plasseringsvennlig

 

Sonus Faber har lagt vekt på at høyttalerne skal være enkle å integrere i stuen, alle gulvmodellene vil med bassrefleksport i bunnen av kabinettet kunne plasseres tett inntil bakvegg.

 

• 2-veis stativ/hylle høyttaler

• 15 cm Ultradynamisk mellomtone/bass, cellulose fiber membran

• 29 mm "Arrow Point", silkedome

• Frekvensområde: 45-25.000 Hz

• Delefrekvenser: 2.500Hz

• Følsomhet: 87 dB

• Nominell impedans: 4 ohm

• Anbefalt forsterkereffekt: 30-150 watt

 

Dimensjoner (HxBxD): 35,9 x 21,9 x 30,5 cm

Høyde inkludert stativ: 109 cm

Nyhetsbrev

Vær tidlig ute og få tilsendt info om nyheter og gode tilbud.