OBS! Det vi komme en betydelig prisøkning på alle Technics-modeller med gyldighet fra 01.12.22

Sonus Faber Maxima Amator

Varenr.
980010371
Enhet
par
Lager
På lager
Pris
kr 174 990

Sonus Faber Maxima Amator er flaggskipet i Sonus Faber sin Heritage Collection - en vaskeekte High-End-høyttaler med kabinett i massivt treverk.

Sonus Faber har gjennom mer enn 35 år vært en ambassadør for klassiske to-veis konstruksjoner. Maxima har en rekke innovative løsninger med det ypperste av teknologi kombinert med klassisk italiensk håndverk.

Maxima Amator har en rekke designmessige fellestrekk fra de klassiske Sonus Faber modellene med kabinett i heltre valnøtt. Det eksklusive designet forsterkes ytterligere av høyttalerens marmorsokkel og detaljer i messing.

Kabinettet består av tre separate kammer, høyttalerelementene er montert i et akustisk kammer med skråstilt bunn som reduserer stående bølger. Nyutviklet dempemateriale som er trukket med resirkulert karbonfiber gir optimale akustiske betingelser. Nedre del av kabinettet er dempet og bidrar til økt vekt og stabilitet, samtidig som dette bidrar til ytterlige kontroll av resonanser i kabinettets trestruktur. Delefilteret er montert i et tredje kammer som er isolert og sikrer at komponentene ikke blir utsatt for vibrasjoner som degraderer lydkvaliteten.

Maxima benytter Sonus Fabers beste diskantenhet, tilsvarende som toppmodellene Aida, Reference og Homage Tradition. Diskanten "Arrow Point" DAD (Dempet Apex Dome) forener de beste egenskapene fra en klassisk dome diskant og en ring radiator konstruksjon. Fantastisk oppløsning og detaljrikdom sikres med kraftig neodymium-magnet og optimal mekanisk kontroll.

Diskanten er montert i et eget trekammer som gir unike akustiske egenskaper. Bass/mellomtone enheten er spesialdesignet for Maxima Amator, membranen består av en blanding av cellulose, silkebomull fibrer fra Kapok, bastfiber fra Kenaf og andre naturlige materialer – alle nøye utvalgt for å sikre en naturlig og musikalsk gjengivelse av mellomtonen.

Spesifikasjoner:

• 2-veis High-End gulvhøyttaler
• Massivt kabinett med 25 mm valnøtt-staver
• 18 cm bass, kompositt cellulose
• 28 mm DAD silke dome diskant
• Frekvensområde: 35 – 35.000 Hz
• Delefrekvens: 2.100 Hz
• Følsomhet på 88 dB
• Nominell impedans: 4 ohm

Dimensjoner: 112 x 30 x 35 cm (høyde, bredde, dybde)
Vekt: 38 kg per stk

Relaterte varer

Sonus faber Serafino Tradition
Sonus faber Serafino Tradition

Sonus faber Serafino Tradition

mbl 101 X-treme
mbl 101 X-treme

mbl 101 X-treme

Quad ESL 2812
Quad ESL 2812
Black Friday
Black Friday
-36%

Quad ESL 2812

Nyhetsbrev

Vær tidlig ute og få tilsendt info om nyheter og gode tilbud.