Marantz AV7706

Varenr.
980010325
Enhet
stk
Lagerstatus:
Lager
På fjernlager
Pris
kr 29 990

Marantz AV7706 er arvtageren til den kritikerroster AV7705 og er blant markedets mest avanserte hjemmekinoprosessor.

Marantz AV7706 er laget for hjemmekinoentusiaster som vil ha alt, allsidighet og musikalitet. Surroundprosessoren håndterer alle former for høyoppløste lydformater til stereo og flerkanalslyd. Med objektbaserte lydformater som Dolby Atmos, DTS:X, IMAX Enhanced og Auro-3D kan du la deg omslutte av tredimensjonal lyd. Marantz proprietære HDAM-kretser gir deg svært ren lyd med masse detaljer og lav forvrengning. Med HDMI 2.1 kan Marantz AV7706 vise bilder med 8K oppløsning, og støtter de seneste gaming-teknologiene som lar deg ta spillopplevelsen til et nytt nivå (Variable Refresh Rate (VRR), Quick Frame Transport (QFT) og Auto Low Latency Mode (ALLM)). Marantz AV7706 kan kobles til separate effektforsterkere eller direkte til aktive høyttalere.Avansert forforsterker med 11.2 kanaler

Bruk av separat for- og effektforsterker i hjemmekino er først og fremst for den kresne entusiasten som vil ta kinoopplevelsen til et høyere kvalitetsmessig nivå enn det som er mulig i en integrert hjemmekinoreceiver. Det er flere fordeler ved å skille ut forforsterker- og surroundprosessorfunksjonen i en egen boks. Først og fremst oppnår man bedre støy/signalforhold og utvidet funksjonalitet. I en integrert hjemmekinoreceiver er det utrolig mye teknologi "presses" inn i en relativt liten boks. Til eksempen vil den strømsterke effektforsterkeren kunne overføre støy og forvrengning over til de sensitive kretsene som jobber med delikate signaler i forforsterkerdelen. Dette problemet unngår man med en egen forforsterker/surroundprosessor.

Marantz AV7706 har 11.2 kanaler med utganger for både konvensjonelle RCA-kontakter og balanserte XLR-utganger. Takket være Marantz sin proprietære HDAM-krets og Current Feedback teknologi har AV7706 svært lavt signal/støy-forhold og høy kanalseparasjon. Det gjør AV7706 svært godt egnet til både til både musikk og film-bruk.

Seneste HDMI-standard med 8k-oppløsning

Marantz AV7706 er utstyrt med HDMI 2.1 som er den nyeste HDMI-standarden. Prosessoren er bestykket med 8 HDMI-innganger og 3 utganger. Én dedikert 8K inngang støtter 8K/60Hz og 4K120Hz pass-through, 4:4:4 Pure Color sub-sampling, DolbyVision, HLG, HDR10,21:9 video, 3D og BT.2020 pass-through. HDCP 2.3 kopibeskyttelse er støttet på alle HDMI-innganger. AV7706 lar deg ta hjemmeunderholdningen til neste nivå med HDR10+, Dynamic HDR, ALLM, VRR og QFT. HDMI-teknologier som Dynamic HDR og Quick Media Switching (QMS) eliminerer video forsinkelse. Videoprosessoren er kapabel til å oppskalere videosignalet til 8K. AV7706 er også utstyrt med eARC som lar deg motta 3D lydsignaler som Dolby Atmos og DTS:X fra dine TV-apper.

Marantz AV7706 surroundprosessor hjemmekino forforsterker.jpg

Dolby Atmos, DTS:X, IMAX Enhanced og Auro-3D

Dolby Atmos, DTS: X, DTS:X Pro, IMAX Enhanced og Auro-3D er surround-formater som har objekt basert koding og ikke kanalbasert koding slik som tidligere formater har hatt. Dette gir lyddesigneren mulighet til å nøyaktig plassere lyder hvor som helst i det tre-dimensjonale rommet. Prosessoren kan oppskalere et 5.1-signal til Dolby Atmos og DTS Neural: X ved å simulere 3D-lyd fra standardformatene.

2.jpg

HDMI eARC

eARC (Enhanced Audio Return Channel) lar deg sende lydsignal med 3D-lyd (som Dolby Atmos og DTS:X) tilbake fra TV-en din til forsterkeren via HDMI-tilkoblingen, slik at du kan nyte den altoppslukende lyden også når du spiller fra appene som er installert på din TV.

3.jpg

Overlegen spillopplevelse

Marantz AV7706 støtter de siste gaming-teknologiene som lar deg ta spillopplevelsen til et nytt nivå. Variable Refresh Rate (VRR), Quick Frame Transport (QFT) og Auto Low Latency Mode (ALLM) reduserer lag, og sørger for at bildet flyter jevnere, uten hakking. Slik at du kan fokusere på å vinne!

Airplay 2

Med Airplay 2 kan du overføre alt som kan lage lyd på din iOS enhet (iPhone, iPad, Mac eller AppleTV) til AV7706. Enten du spiller musikk fra strømmetjenester som Spotify, Tidal, en podkast eller internettradio kanal, eller lyd fra videotjenester som Youtube, Netflix osv kan du sende lyden trådløst til AV7706. Med Airplay 2 kan du strømme lyd trådløst til flere soner samtidig.

4.jpgStemmestyring

Marantz AV7706 er kompatibel med Amazon Alexa, Google Assistant og Apple Siri slik at du via disse tjenestene kan styre forsterkeren med din stemme.

Bluetooth til hodetelefon

AV7706 lar deg sende lyd fra forsterkeren til dine hodetelefoner via Bluetooth. Du kan spille på kun hodetelefonene eller ha lyd på høyttalerne samtidig som hodetelefonen. En kjekk funksjon om man ser på TV sammen med en person som er hørselshemmet, så slipper man å skru volumet opp. AV7706 er utstyrt med 2 antenner slik at den trådløse overføringen er stabil på både Wi-Fi og Bluetooth.

6.jpg

Innebygget HEOS multirom

Med innebygget HEOS teknologi kan du nyte din favorittfilm i hovedrommet, mens andre nyter stereolyd fra ulike kilder i et annet rom. Marantz AV7706 er utstyrt med pre-amp utganger for sone 2 og 3. Enhver nettverkskilde, samt strømmet innhold via Bluetooth og AirPlay kan nytes i sone 1, sone 2 og 3. Ved hjelp av HEOS appen har du full kontroll og kan strømme musikk fra tjenester som Spotify, TuneIn Internett-radio, Amazon Music, Tidal, Deezer for å nevne noen.

7.jpgHigh Resolution Audio

AV7706 lar deg gjengi høyoppløselige lydspor med oppløsning opp til 24-bit /192 kHz ALAC, FLAC og WAV lossless-filer samt DSD 2.8MHz og 5.6MHz spor (det audiofile formatet SACD) via USB-port i frontpanelet eller fra nettverkskilder. Du kan også lytte på filtyper fra MP3 til høyoppløste lossless-filer.

8.jpgAvansert 32-bit DAC

Konverteringen fra digitale til analoge signaler utføres av en AKM4458 32-bit DAC. Dette sikrer presis lydgjengivelse med svært lav jitterstøy i alle kanaler.

Marantz HDAM

HDAM (Hyper Dynamic Amplifier Module) sammen med Current Feedback Topology er teknologier som gir produktet større båndbredde, høyere oppløsning og større dynamikk. Nøye utvalgte komponenter og spesialdesignede kretsløp i feedback loopen sørger for at støy og forvrengning blir redusert. I HDAM-kretsene benytter Marantz diskrete komponenter istedenfor å kjøpe ferdigproduserte komponenter på en chip, og lager heller kretsen med overflatemonterte komponenter som gir kortere og helt symmetrisk signalvei for høyre og venstre kanal. HDAM-kretsene responderer vesentlig raskere på endringer i signalet og genererer mye lavere støy. Dette resulterer i en mer presis og detaljert lydgjengivelse med større dynamikk. Current Feedback Topology og HDAM teknologien finner du i alle referanseproduktene fra Marantz, AV7706 inkludert.

Platespillerinngang

Marantz AV7706 er utstyrt med egen platespillerinngang for MM, slik at du enkelt kan koble din platespiller til uten en ekstern forsterker. Marantz AV7706 benytter sitt HDAM EQ trinn i platespillerinngangen, som gir deg vesentlig renere lyd enn operasjonsforsterkerne som normalt sitter i tilsvarende produkter.

Roon Tested

Alle nye hjemmekinoreceivere fra Marantz er «Roon Tested», inkludert AV7706. Det betyr at produktet er undersøkt av Roon, og Roon vil gjenkjenne produktet og sende et lydsignal som er optimalisert til produktets egenskaper.

9.jpgMultikilde, multirom

AV7706 lar deg spille 11.2 hjemmekino i stuen samtidig som du kan spille stereo-lyd i et annet rom. Om du vil spille det samme som i stuen eller fra en helt annen kilde velger du selv. Du kan enkelt benytte en ekstern effektforsterker fra sone 2 og sone 3 linjeutgangene.

10.jpgMarantz AVR Remote App

Marantz AVR Remote-appen til iOS og Android tilbyr komplett kontroll over de nyeste Marantz nettverksreceiverne. Bruk den til å slå av/på, tilpass volum, inngang og innstillinger, eller bytt sømløst til HEOS-appen.

Dobbel subwooferutgang

En enkelt subwoofer krever optimal plassering for å unngå hørbare topper og dipper i lavfrekvensområdet ved hoved-lytterposisjonen. Marantz AV7706 støtter to subwoofere som kan brukes på forskjellige steder, disse vil til og med utjevne variasjoner i lavfrekvensområdet for mer nøyaktig bass hvor som helst i rommet. Hver subwoofer kan kalibreres uavhengig med Audyssey Sub EQ HT.

Avansert Audyssey MultiEQ XT32

Audyssey MultiEQ XT32 er deres mest avanserte romkorreksjon. Den benytter en egen målemikrofon som måler hver enkelt høyttaler, inkludert subwooferen og regner ut lydsignalets EQ med hjelp av avanserte DSP-algoritmer. Systemet kan måle inntil 8 posisjoner for et jevnest mulig frekvensrespons i rommet, regne ut avstand, justere hver kanal for seg og kalibrere nivåjustering. Audyssey Dynamic Volume utjevner irriterende hopp i volum (for eksempel fra TV-reklame), så du kan høre på lavt volum og fortsatt ha glede av klare dialoger og alt av lydeffekter, mens Audyssey Dynamic EQ gjør at man har lik frekvens respons på systemet uansett lydnivå. Audyssey Sub EQ HT gir deg individuelle DSP justeringer for hver subwoofer.

11.jpg
Audyssey MultiEQ Editor App

AV7706 støtter Audyssey MultEQ Editor App. Her kan du studere og etter-justere målingene, slik at du kan optimalisere lyden i forhold til rommet og egne preferanser (kan kjøpes på markedsplass for Apple eller Google).

  • Se på høyttaleroppsettet, sjekke tilkoblinger
  • Se før og etter resultat av Audyssey-kalibrering
  • Justere Audyssey target kurve for hver enkelt kanal
  • Juster EQ for hver enkelt kanal.
  • Bytte mellom 2 forskjellige avrullingskurver for diskant
  • Aktiver/deaktiver mellomtone-kompensasjon for vokalavspillinger
  • Lagre og hente kalibreringsresultater

Smart-tv-tilkobling

Via HDMI CEC (forbrukerelektronikk-kontroll) -funksjonaliteten på enkelte Smart-TVer, er det mulig å styre AV7706 med fjernkontrollen til TVen. Når mottakerens "HDMI-kontroll" er satt til PÅ, stiller du inn "Smart Menu" mottakerstyringsfunksjonene og TV-apparatets startmeny på Smart Meny gir deg direkte tilgang til valgene for kilde og surround-modus, hoved-oppsettmenyen og forhåndsinnstillinger for Smart Select-konfigurasjon.

Enkle Smart Select-funksjoner

AV7706 har fire Smart Select-knapper på fjernkontrollen: Hver knapp lagrer et foretrukket oppsett - inngang, volum og Audyssey-konfigurasjon - for en bestemt kilde. Trykk en knapp, og receiveren kan enkelt konfigureres for alt fra Blu-ray eller TV til din favoritt Internett-radiostasjon.

12.jpg
Enkel å sette opp - enkel å bruke!

AV7706 sitt klare grafiske skjermdisplay har en eksklusiv oppsettassistent som kombineres med hurtigstartveiledningen for å gi veiledning og optimalisere kritiske innstillinger for best mulig lydkvalitet uansett konfigurasjon. AV7706 vil automatisk gi kildene du kobler til et nytt navn, eller du kan manuelt endre navn selv.

Eksterne kontrollfunksjoner

AV7706 har en rekke funksjoner som gir forbedret kontroll og kompatibilitet med tredjeparts integrasjonsløsninger, inkludert IP-kontroll. For å sikre kompatibilitet med andre komponenter har AV7706 fjernkontroll inngang og utgang på bak-panelet, mens det er en RS-232C seriell port for direkte tilkobling til ekstern hjemme-automatisering og kontrollutstyr.

13.jpg

Audiophile Heritage i over 60 år

Marantz ble grunnlagt i 1953 og har i løpet av sin lange og rike historie designet lydkomponenter som er omfavnet av musikkelskere og kritiske lyttere rundt om i hele verden. AV7706 er utviklet under slagordet Music Matters og leverer en superb musikk og hjemmekino opplevelse.

 
EAN
4951035072974

Relaterte varer

Marantz AV 10
Marantz AV 10

Marantz AV 10

Nyhetsbrev

Vær tidlig ute og få tilsendt info om nyheter og gode tilbud.