Ny Reference Premiere II-serie fra Klipsch!

Det er alltid en liten hendelse i HiFi-verdenen hver gang Klipsch kommer med ny Reference Premiere-serie. Med høy effektivitet og imponerende dynamikk i kombinasjon med fantastisk oppløsning og detaljrikdom er Klipsch et godt valg uansett musikksjanger! Reference Premiere II benytter nyutviklede Cerametallic basselementer med lav vekt og ekstrem styrke som gir høy effektivitet og lav forvrengning.Nye Reference Premiere II har fått en rekke forbedringer fra tidligere modeller.

• Større horn som resulterer i et mer nøyaktig lydbilde og større sweetspot.
• Redesignet basselementer som tåler mer effekt og har lavere forvrengning.
• Premiere II låner kabinett-teknologi fra RF-7 MK III. Ekstra avstivning og oppdelt kabinett gir stivhet og minsker resonanser.
• Høyere kvalitet på finish.

RP-8060FA-II-Carousel-12.jpg

Tractrix diskanthorn:
Diskantbestykningen består av et kvadratisk Tractrix LTS (Linear Travel Suspension) hornhøyttalerløsning. Selve hornet er kvadratisk utformet og dempet med silikon som reduserer forvrengningen og bidrar til ekstremt lineær frekvensrespons over et stort lytterområde. Diskantenheten i titanium med ventilert bak-kammer gir bedre oppløsning og større klarhet uten tegn til aggressivitet. Premiere II har fått et enda større horn, som nå går ut til kanten på kabinettet, for et enda større lydbildet.

Tweeter-Exploded-view.jpg

Cerametallic basselementer:
Den Cerametalliske membranen er montert i et svært robust stål-hus uten resonanser og drives av en kraftig magnet med en talespole i kobber. Elementene er svært effektive med lav forvrenging og er optimalisert for å matche diskanten slik at man får et lydbilde med svært god sammenheng.

WEB_Image_Klipsch_RP-5000F_Premiere_II_-_Sort_2_x__klipsch_reference_premiere_5000f_ii_51088182272_plid_201713.jpg

Tractrix bassport:
Klipsch Tractrix bassport gir maksimal luftgjennomstrømning og mindre støy som forbedrer bassresponsen, gir større presisjon og kraftigere bassgjengivelse.

Rp-600M-II.jpg

Kabinett:
Alle modellene leveres med elegant magnetisk frontgrill. Doble kontaktterminaler gir mulighet for bi-wiring eller bi-amping. Gulvhøyttalerne leveres med nye solide aluminiums føtter som har mindre kontaktflate til gulvet og reduserer resonanser – strammere bass og flere detaljer! RP-8060FA II har egen tilkobling for Atmos høyttaleren. Kabinettet har flere avasnerte løsninger for avstivning, som bl.a interne stag og kammere.

WEB_Image_Klipsch_RP-600M_Premiere_II_-_Sort_stati_klipsch_reference_premiere_600m_ii_52000841347_plid_183399_1.jpg

"Loud and proud» siden 1946"
I 1946 revolusjonerte Paul W. Klipsch lydindustrien med sin proprietære hornteknologi og de akustiske prinsippene som ligger bak den unike lydsignaturen Klipsch er så kjent for. Paul var en Amerikansk ingeniør og Hi-Fi pioneer kjent for å utvikle en foldet hornhøyttaler for hjørneplassering ved å bruke vitenskapelige prinsipper for å oppnå en mer virkelighetstro lyd.

Pauls eksentriske og kompromissløse stil var velkjent i industrien. Klipsch forteller selv at han utviklet en mindre høyttaler for bruk mellom to Klipsch horn og en bekjent uttalte at han umulig kunne introdusere denne høyttaleren i markedet fordi den brøt med Klipsch’ egne prinsipper for hjørnehøyttalere og var nærmest for akustisk kjetteri å regne. «The hell I can’t» sa Paul «And that’s exactly what I’m going to call it». Ett år senere kom bestselgeren Klipsch Heresy på markedet.

WEB_Image_Klipsch_RP-8000F_Premiere_II_-_Sort_2_x__klipsch_reference_premiere_8000f_ii_51059780499_plid_201711_1.jpg

Klipsch sitt offisielle slagord var «The Ultimate Sound Experience». Det uoffisielle slagordet var «Bullshit». Paul begynte å bruke slagordet etter å ha lest reklamer fra konkurrenter med påstander om såkalte «gjennombrudd». Etter dette begynte han alltid å gå med en gul «Bullshit» knapp som han viste til alle han mente kom med søkte påstander.

Nyhetsbrev

Vær tidlig ute og få tilsendt info om nyheter og gode tilbud.