Leak stereopakke #1

Varenr.
980011263
Enhet
stk
Lagerstatus:
Lager
På lager
Pris
kr 31 890

Denne pakken består av Leak forsterker samt CD-drivverk + Wharfedale Denton høyttalere og 2 x 2m Wireworld Helicon OFC høyttalerkabler. Pakken leveres i lekker, ekte valnøtt-finish med perfekt match mellom høyttalere og elektronikk.

Leak Stereo 130 

Stereo 130 er en helt nydelig integrert forsterker som kombinerer fantastisk design og byggekvalitet med imponerende ytelse og funksjonalitet til en overraskende god pris!

Leak er et legendarisk merke som ble verdenskjent da de i 1979 lanserte sin første stereoforsterker. Forsterkeren kombinerte glimrende byggekvalitet med magisk god ytelse, spesielt mellomtonen var helt i referanseklasse og konkurrerte med langt dyrere rørkonstruksjoner. Stereo 130 er utstyrt med både digitale og analoge innganger, Bluetooth streaming og ikke minst platespillerinngang av meget høy kvalitet. Med andre ord - den komplette stereoforsterkeren.

Leak CDT 

Leak CDT er en et rent CD-drivverk fra Leak Audio. Ikonisk Art Deco-design i ekte valnøtt og aluminium kombinert med fantastisk ytelse til en overaskende god pris gjør denne til en av våre favoritter!

Ytelsen på Leak CDT er det ingen som kan si noe på, den er en usedvanlig solid, velbygget og vellydende CD-transport laget for å lese av en CD og frate den digitale strømmen til en D/A-konverter så uforandret som mulig. Den perfekte makker til Leak Stereo 130.

Wharfedale Denton 85th Anniversary

Denton er Wharfedale sin mest kjente og suksessfulle modell. Den har eksistert i utallige utgaver gjennom flere generasjoner og har alltid gitt eksepsjonell valuta for pengene. Med kevlar bass/mellomtone og et toppmoderne delefilter er jubileeumsutgaven er kraftig forbedret, men selv om materialene er høyteknologiske er klangen og lydgjengivelsen klassisk. Etter de beste engelske høyttalertradisjoner har Denton 85 en oppløst, men kraftig, fyldig og litt varm klang uten at det noen gang blir rotete eller tilslørt.

Dette er en høyttaler du vil bli glad i og som vil pryde biblioteket samtidig som den vil gi deg gåsehud når du lytter til en god innspilling. Til prisen synes vi det er et røverkjøp!

Relaterte varer

MBL Reference Line RX-01
MBL Reference Line RX-01

MBL Reference Line RX-01

Leak stereopakke #3
Leak stereopakke #3

Leak stereopakke #3

Yamaha YH-5000SE + HA-L7A
Yamaha YH-5000SE + HA-L7A

Yamaha YH-5000SE + HA-L7A

Leak stereopakke #2
Leak stereopakke #2

Leak stereopakke #2

Nyhetsbrev

Vær tidlig ute og få tilsendt info om nyheter og gode tilbud.