Wireworld Electra 7 Power Cord

Wireworld

Varenr.
980008686
Lager
Velg varians
Pris fra
kr 2 399
Enhet
stk

Wireworld Electra 7 Power Cord er selve kjerneproduktet i Wireworld sin serie høykvalitets strømkabler.

Electra 7 er en strømkabel laget av helt rent OCC-kobber. Dette er kobber som er både krystallfritt og oksygenfritt og regnes som det aller reneste og beste kobberkvaliteten. Dette er kobber som man hos konkurentene stort sett kun finner i ekstremt dyre høyttaler- og signalkabler, om man finner det i det hele tatt.

At Wireworld har valgt å bruke det i en såppas "rimelig" strømkabel sier virkelig en god del om hvor seriøst Wireworld tar strømkabler. I tillegg er alle Wireworld sine strrømkabler vevet på en slik måte at de kansellerer ut RF-støy fra strømnetet. Dette er støy som øker støygulvet i elektronikken din og som kan slite unødig på selve strømforsyningen.

Vi anbefaler alle å oppleve hvor stor effekt en høykvalitets strømkabel kan ha i sitt eget anlegg. Opplever du at forbedringen ikke er verdt pengene er det bare å returnere kabelen å få pengen tilbake!

Informasjon fra produsent:

Building on the unique advantages of Fluxfield Technology and OCC copper, Electra 7 delivers dramatic improvements in clarity and image focus that can transform a great system into one that is truly exceptional.

qcchart_power.jpg

Product view - why buy

  • Fri frakt over kr. 1000,-
  • Rask levering
  • Kvalitetsprodukter
  • Personlig service
Prisforespørsel
Legg til info om ønsket farge / egenskaper, og vi kommer til deg med et tilbudsforslag.

*
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×