Wireworld Supernova 7 Toslink Optical

Wireworld

Wireworld Supernova 7 Toslink Optical
  • Wireworld Supernova 7 Toslink Optical
  • STOCutaway
Varenr.
980008765
Lager
Velg varians for å se status
Pris
Fra kr 1 794
Enhet
stk
Fri frakt over kr. 1000,-
Rask levering
Kvalitetsprodukter
Personlig service

Kvantumsrabatt

Loading...

Wireworld Supernova 7 Toslink Optical er en glimrende optisk digital kabel for den kresne entusiast. Her brukes det ledere av Borosilicate Glass for tilnærmet null tap i overføringen.

Vanligvis opplever vi ikke så stor forskjell på optiske kabler da ordinære optiske kabler stort sett er konstruert på samme måte. Wireworld Supernova er dog annerledes og er laget med langt høyere materialkvalitet en alle andre kabler vi har klart å finne i samme prisklasse. Mens nesten alle optiske kabler er bygget av plast, som ikke klarer å frakte lyset uten å forvrenge det litt, er Supernova konstruert av Borosilicate-glassfiber. Langt høyere klarhet og ledeevne resulterer i lavere jitter, som igjen resulterer i bedre lyd.

Det er ikke alle son "tror" at det er forskjell på optiske kabler (en vanlig misforståelse av hva et digitalt signal egentlig er), men vi er helt sikre på at dersom du tester denne kabelen vil du høre en betydelig lydmessig gevinst sammenlignet med en ordinær optisk kabel. Skulle du ikke gjøre det er det bare å sende kabelen tilbake til oss for refusjon.


Informasjon fra produsent:

A reference-quality optical digital cable, which utilizes 338 Borosilicate glass fiber optic conductors. The superior glass formulation and micro-polished ends provide improved clarity and dynamics that will thrill the most sophisticated listeners.

Spesifikasjoner:

DESIGN

338 Strand
CONDUCTORS Borosilicate Glass
NOTE

Micro-polished ends

STO (Toslink plugs); 

    Din nettleser er utdatert!

    For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

    ×