Fyne Audio Vintage SuperTrax

Varenr.
980011506
Enhet
par
Lagerstatus:
Lager
På lager
Pris
kr 49 995

Fyne Audio SuperTrax er en superdiskant som vil oppgradere de fleste stereoanlegg til nye høyder.

Vintage-SuperTrax-Front-on-black.jpg
Selv med nesten hvilken som helst høyttaler vil du kunne dra nytte av en SuperTrax. Den vil utvide frekvensområdet til stereoanlegget ditt til ekte "wideband", og de høye frekvensene, selv de du ikke kan høre, vil påvirke de lavere frekvensene helt ned til bassområdet. Lydbildet blir større, luftigere, mer definert og låter mer naturlig.

Men SuperTrax er ikke bare en diskant som kan gjengi superhøye frekvenser. Den er også en fremragende diskant med 360 graders spredning, akkurat som en MBL-høyttaler. Resultatet av dette er like viktig som "wideband"-delen, etter vår mening. Lydbildet blir mye mer naturlig fordi spredningen i diskanten oppfører seg slik lyd gjør i virkeligheten, og mye mer som resten av frekvensområdet i høyttaleren din. Bass er omnidireksjonell, mellomtone har ganske stor spredning, men diskantgjengivelsen fra en høyttaler har ofte en veldig smal og unaturlig måte å spre seg på i rommet. SuperTrax løser dette problemet og vil belønne deg med et mye større og mer holografisk lydbilde med en mye større "sweetspot".

Rett og slett en av de beste oppgraderingene vi kjenner til. Den er absolutt ikke billig, men her får du en diskant i den absolutte high-end-klassen og en spredning som kun et fåtall av de beste omnidireksjonelle høyttalerne kan levere.

Vintage-SuperTrax-Front-Detail.jpg

Hva gjør Fyne Audio SuperTrax så spesiell?

1. 360-graders lydspredning: I motsetning til vanlige superdiskanter som sender lyden rett mot deg, sprer SuperTrax lyden i alle retninger. Dette gir en jevn og naturlig lyd i hele rommet, slik at du kan nyte musikken uansett hvor du er.

2. Utvidet frekvensområde: SuperTrax kan gjengi frekvenser langt over det menneskelige øret kan høre, helt opp til 60kHz. Dette betyr at selv de fineste detaljer i musikken blir tydelige, noe som gir en krystallklar og fyldig lyd.

3. Avansert karbonteknologi: Med den nye Thin Ply Carbon Diaphragm (TPCD) teknologien får du en superdiskant som er både lett og sterk. Dette gir renere lyd uten forvrengninger, noe som betyr en mer presis musikkopplevelse.

4. Bedre dynamikk: SuperTrax er perfekt synkronisert med hovedhøyttaleren din, noe som gir bedre respons på raske lydovergangene. Resultatet er en levende og engasjerende lyd som virkelig får musikken til å skinne.

5. Smart design: SuperTrax plasseres på toppen av hovedhøyttaleren og er designet for å matche lyden perfekt. Dette reduserer feil i lydbildet og sørger for at musikken høres mer sammenhengende og naturlig ut.

Vintage-SuperTrax-Presence-Control.jpg

Hvorfor trenger du en superdiskant?

Musikkinstrumenter lager lyder langt over den vanlige høregrensen på 20kHz, og forskning viser at vi faktisk kan oppfatte disse høyfrekvente lydene. Med SuperTrax vil du oppdage nye detaljer i musikken din, enten du spiller av høyoppløselige digitale filer, vinyl eller CD-er. I tillegg gir den deg muligheten til å justere oppløsningen og mengden i diskantområdet etter smak og behag og etter rommets karkteristikk.

Oppsummering

Fyne Audio SuperTrax er ikke bare en ekstra diskant; det er en forbedring som løfter hele lydsystemet ditt. Med SuperTrax får du bedre lydkvalitet, mer nøyaktig gjengivelse av musikken og en fantastisk lydopplevelse.


Vintage-SuperTrax-Rear-Detail.jpg
Spesifikasjoner

Sensitivity (2.83 Volt @ 1m) Suitable for loudspeakers up to 98dB typically
Nominal impedance 8 Ohm
Frequency response (-6dB typical in room) 16kHz -60kHz
Drive unit complement 25mm (1”) Thin Ply Carbon Diaphragm (TPCD)
with neodymium magnet system
Crossover type 3rd order high pass 16kHz, Cryogenically treated
System adjustments +/- 3dB from nominal setting
Dimensions – HxWxD 86 x 140 x 257mm

Nyhetsbrev

Vær tidlig ute og få tilsendt info om nyheter og gode tilbud.