Fyne Audio Vintage Fifteen

Varenr.
980010941
Enhet
par
Lagerstatus:
Lager
Innkommende
Pris
kr 369 995

Fyne Audio Vintage Fifteen er Fyne Audio sitt nye flaggskip! En helt rå 15" IsoFlare-driver i et vakkert og stort kabinett.

Det er noe som bare er så utrolig riktig med en stor og vakker høyttaler. Som W. O. Bentley sa; "There is no replacement for displacement." og det er få tilfeller hvor dette medfører mer sannhet enn i en høyttaler. En godt konstruert stor høyttaler vil lettere kunne gjengi et realistisk lydbilde samtidig som den går dypere i bassen, er mer effektiv og til enhver tid mer uanstrengt enn en høyttaler med mindre elementer.

Uanstrengt er også nøkkelordet for Vintage Fifteen. Selv ved enorme lydtrykk er det så vidt man kan se at den store 15"-eren beveger seg, den blir derfor ekstremt kjapp og kontant samtidig som den "flytter masse luft".

Vintage-Fifteen-Lifestyle_wide.jpg

Fordelen ved en punktkildedriver

Vintage Fifteen bruker en 15" stor punktkildedriver. Kort fortalt betyr det at all lyd kommer fra ett punkt, slik lyd naturlig oppstår i virkeligheten. Midt i den store bass-/mellomtone-driveren finner du en usedvalig stor (75mm) titan-dome-diskant som strekker seg fra de høyeste frekvensene, helt ned til 750hz. Dette gjør at man får en utrolig klarhet og presisjon i det superviktige mellomtone-området.

EAN
5060546834403

Relaterte varer

Acoustic Energy AE520 DEMO
Acoustic Energy AE520 DEMO
-30%

Acoustic Energy AE520 DEMO

FinkTeam BORG
FinkTeam BORG

FinkTeam BORG

Fyne Audio F1-8S
Fyne Audio F1-8S

Fyne Audio F1-8S

Nyhetsbrev

Vær tidlig ute og få tilsendt info om nyheter og gode tilbud.