980006069 shure-se-215-black.jpg

Shure Aonic 215 Earphone

Varenr.
980010177
Enhet
par
Lagerstatus:
Lager
Velg varians
Pris fra
kr 1 595

Shure Aonic SE215 er den nye versjonen av SE215 med medfølgende mikrofonkabel. Proppen ble opprinnelig utviklet for bruk av profesjonelle musikere og gir et stort, detaljert og involverende lydbilde samtidig som den stenger ute utrolig mye støy.

Selv om dette er den rimeligste modellen fra Shure er den en fantastisk øreplugg. SE215 ble opprinnelig utviklet for bruk av profesjonelle musikere og gir et stort, detaljert og involverende lydbilde samtidig som den stenger ute utrolig mye støy.

Ørepluggen kommer levert med en liten bæreveske samt seks forskjellig typer propper slik at du alltid vil finne en som passer ditt øre perfekt. En Shure RMCE-UNI-kabel med mikrofon for både iPhone og Android medfølger i esken.

En unik egenskap er at kabelen er avtagbar, og dermed utbyttbar noe som forlenget proppenes levetid betraktelig. Når det er sagt så er også Shure sine kabler de mest pålitelige vi har testet da de er forsterket med kevlar og av meget høy kvalitet. Leveres i sort eller transparent utførelse.

Etter vår mening en absolutt uslåelig propp til prisen!

Relaterte varer

Shure Aonic 5
Shure Aonic 5

Shure Aonic 5

FiiO FD3
FiiO FD3

FiiO FD3

FiiO FH7s
FiiO FH7s

FiiO FH7s

FiiO FD5
FiiO FD5

FiiO FD5

Nyhetsbrev

Vær tidlig ute og få tilsendt info om nyheter og gode tilbud.