Monster Power HDP-650

Monster Power HDP-650
Pris
kr 995,00
Enhet
stk

Kvantumsrabatt

Loading...
Monster® PowerCenter er mer enn overspenningsvern for tilkopling av dine dyrbare elektriske produkter. De beskytter også elektronikken din for spenningstopper og filtrerer støy fra strømnettet. Avhengig av hvilken modell man velger får man også mulighet til å beskytte fastlinje telefon forbindelse og radio/TV/Parabol tilkopling. Som alle andre overspenningsvern kreves tilkopling til jordet kontakt!
 
Monster® HDP650 er et strømtilkoplingsenter for inntil 6 apparater, samt tilkopling for radio- og tvantenne og fastlinjetelefon. Ved å bruke HDP 650 er de tilkoplete produktene beskyttet for strømspisser som bl.a. kan være forårsaket av lynnedslag. HDP 650 bruker Monsters "Dual Mode Plus" surge protection som beskytter mot inntil 2754 Joule spenningstopper. Denne sikkerhetskretsen kopler automatisk ut AV-utstyret ditt for å isolere og beskytte utstyret fra ødeleggende spenninger. HDP 650 har også en innebygget alarm som vil fortelle deg at Powercenteret har beskyttet elektronikken din.
 
Det stilles krav til bruken av Monster® HDP 650 ved at Powercenteret må være tilkoplet en jordet stikkontakt med reell jord. HDP 650 har merket inngangene for lettere å identifisere produktene hvis man må kople produktene til og fra. HDP 650 har også en bryter som lar deg slå av Powersenteret og alle de produktene som er tilkoplet. Produktene vil fremdeles være beskyttet selv om Powercenteret er slått av.