Marantz ND8006

Marantz

Marantz ND8006
 • Marantz ND8006
 • nd8006blside
 • nd8006sifr
 • nd8006sisi
 • nd8006blbk_1
 • nd8006blrem_1
Varenr.
980009897
Pris
kr 13 990
Enhet
stk
Fri frakt over kr. 1000,-
Rask levering
Kvalitetsprodukter
Personlig service

Kvantumsrabatt

Loading...
Marantz ND8006 er en en komplett kilde for digital musikk. Den er ikke bare en  glimrende CD-spiller og nettverksspiller, men også en virkelig god DAC, samtidig som den streamer Spotify Connect, Tidal og Internettradio. I tillegg har den innebygget Airplay og Bluetooth samt avspilling av gode gamle formater som CD-R/RW, WMA og MP3.

En ekte multikunstner

Med ND8006 har Marantz laget en digital multikunstner som bringer funksjoner som normalt ville krevd flere separate komponenter inn i ett enkelt produkt. USB-portene på for- og baksiden lar deg spille filer fra USB-kilder og kan fungere som eksternt lydkort for en datamaskin. Sistnevnte inngang bruker asynkron overføring for å redusere jitter-støy. ND8006 kan kobles til nettverket via kabel eller trådløst som gir tilgang til de fleste av dagens strømmetjenester, inkludert Spotify, Tidal og interenettradio fra TuneIn. Alt kan styres fra HEOS-appen eller de viktigste funksjonene fra fjernkontrollen. De tre digitale inngangene lar deg benytte den fantastiske DACen til å oppgradere lydkvaliteten fra andre digitale kilder.

Et kvalitetsprodukt

I en verden hvor mange streamere er enkle bokser laget på billigst mulig måte er det deilig å se at Marantz har bygget ND8006 til samme standard som sine andre Hi-Fi-produkter. Her er det ikke spart på konstruksjonen, noe den ganske heftige dobbeltskjermede ringkjernetrafoen, det dempede kabinettet og vekten på hele 8kg vitner om.

Spesifikasjoner:

- Spiller CD, CD-R, CD-RW, MP3, WMA, WAV, FLAC, ALAC og AAC
- AirPlay, Bluetooth, Internet Radio, Spotify Connect, TIDAL, DLNA osv
- Streamer inntil PCM 32bit/384kHz og DSD 11.2MHz
- 192kHz/32bit D/A konvertering (ESS9016)
- Marantz HDAM-SA2
- Hodetelefonutgang
- Dobbelskjermet ringkjernetransformator
- Heos multirom
- USB-innganger
- Analog utgang, fast og variabel
- Optisk og koaksial digital inn og ut

  Din nettleser er utdatert!

  For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

  ×