Elac Discovery DS-S101-G

Elac Discovery DS-S101-G
Pris
kr 12 990,00
Enhet
stk

Kvantumsrabatt

Loading...
  • Elac Discovery DS-S101-G
  • elacdiscovery1_600x600
  • elac-Discovery-Music-Server-DS-S-101G-2-600x600
  • Discovery-Back-2-750x532
 

Ved Discovery Music Server har ELAC løst et av de største hindrene vedrørende datamaskin som lydkilde, sier Chris Walker, visepresident for produktutvikling. ELAC sin Discovery Music Server tilbyr den mest innovative musikkavspilling programvare tilgjengelig, Roon, uten behov for en bærbar eller stasjonær datamaskin.


Discovery Music serveren er designet for å være hjertet i en avspillingskjede og tilbyr avspilling av både lokalt lagret og streaming av musikk, med støtte for multi-rom lyd (støtte for opptil åtte rom), med et grensesnitt som alle kan mestre i løpet av få minutter.
Tidal lossless musikkstreaming tjeneste er tett integrert i Discovery Servers programvare. Innhold fra din lokale samling og innhold fra Tidal presenteres i samme brukergrensesnitt. Andre musikktjenester enn Tidal er planlagt for 2016.

 

Integrere i eksisterende anlegg

 

Det å integrere Discovery Music Server til et eksisterende system er enkel. Koble Discovery Server til Internett og en av utgangene inn til ditt eksisterende system.


Navigere mellom din lokale samling og online musikksamlingen gjøres med med Discovery Roon App som er tilgjengelig på Android, IOS, Windows og OSX.


Det å legge til din egen musikksamling er gjort på et blunk, du kobler enten en harddisk til en bakmontert USB port eller lar Discovery peke til din NAS server og Discovery vil ta seg av resten, organisering og innsamling av funksjonsrikt meta-data for hele musikksamlingen din.
Utvide Discovery systemet til andre rom er enkelt. Enten du ønsker full funksjonalitet på en integrert forsterker eller en enkel trådløs høyttaler på barnerommet, Discovery systemet er klart til vokse når du er.