Aurender N100-H 2TB

Aurender

Aurender N100-H 2TB
Varenr.
980009880
Lager
Innkommende
Pris
kr 31 990
Enhet
stk
Fri frakt over kr. 1000,-
Rask levering
Kvalitetsprodukter
Personlig service

Kvantumsrabatt

Loading...

Aurender tilbyr et bredt sortiment av musikkservere og har med en unik kombinasjon av lydkvalitet, innovativ teknologi og design markert seg som en av de fremste produsentene innen digital musikkformidling. Med innebygget harddisk, Tidal, Qobuz og AirPlay har Aurender en komplett løsning for kvalitetsbevisste Hi-Fi og musikkentusiaster. Aurender har fått en rekke utmerkelser og topptester i flere internasjonale fagtidskrifter, The Absolute Sound i USA konkluderte sin omtale med; "its interface is wonderful and intuitive; and most importantly, it delivers sound quality unmatched by any other digital source I’ve heard..."

 

Med 4TB innebygget harddisk for lagring av musikk samt Tidal, Qobuz og AirPlay er Aurender N100H en komplett digital avspiller for den kvalitetsbevisste Hi-Fi og musikkentusiast.

Musikken bufres (Cache) på en ultrahurtig 120GB SSD harddisk som i kombinasjon med høykvalitets USB Audio Class 2.0 digital lydutgang gir optimal overføring av signalet til D/A-konverter.

Påkostet kabinett i aluminium sikrer optimale arbeidsbetingelser og temperatur for elektronikk og harddisk uten bruk av vifte og sjenerende støy.

Betjening – lynrask applikasjon til nettbrett!
Enkel og intuitiv betjening med applikasjon på iPad eller Android. Musikken kan enkelt søkes opp basert på artist, album eller årstall og er identisk enten du spiller fra harddisk eller benytter Tidal.  Selv med store musikksamlinger gir Aurender applikasjonen lynrask oversikt med full cover-art.

N100H spiller alt av kjente filformater inkludert DSD (64/128) og høyoppløselige filer med opptil 32bit /384kHz oppløsning – alt samlet i ett musikkbibliotek med samme brukergrensesnitt.

2TB gir en lagringskapasitet på mer enn 2500 album i Flac eller Apple Lossless (CD-kvalitet).

Spesifikasjoner:


· Musikkserver med 2TB Harddisk
· 120GB SSD for bufring (Cache)
· Tidal og Qobuz integrasjon
· AirPlay
· Bit og sampling: 32bit /384kHz, 1-bit, 2.8MHz (DSD64); 1-bit, 5.6MHz (DSD128)
· Formater: DSD (DSF, DFF), WAV, FLAC, AIFF, ALAC, APE, MP4, med fler
· 3" Amoled display
· Utganger: USB Audio Class 2.0
· Innganger: Ethernet, 2 stk USB
· Dimensjoner (B, H, D): 21,5 x 4,5 x 35,5 cm
· Vekt: 4,6 kg

    Din nettleser er utdatert!

    For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

    ×