Marantz M-CR612 Melody X

Marantz

Marantz M-CR612 Melody X
  • Marantz M-CR612 Melody X
  • marantz_melody_x_m-cr612_gold_soundgarden_2
  • Rear_Image
  • ea4adad29313636f2a6af94c948c6dee_XL
Varenr.
980009665
Pris
kr 6 990
Enhet
Stk
Fri frakt over kr. 1000,-
Rask levering
Kvalitetsprodukter
Personlig service

Kvantumsrabatt

Loading...

Marantz Melody M-CR612 er et elegant og godt utstyrt kompaktsystem med god lydkvalitet. Du trenger kun å koble til høyttalere og du har et komplett anlegg som lar deg spille musikk fra strømmetjenester som Spotify og Tidal, CD-plater, Airplay 2, Bluetooth, DAB+ og Internettradio i tillegg til tilkoblinger for analoge og digitale eksterne kilder.

Marantz sin Melody-serie har lenge vært vårt førstevalg av enkle kompaktsystemer. Årsaken er at produktet har fremragende lydkvalitet og er godt utstyrt med både funksjoner og tilkoblingsmuligheter.

 

M-CR612 Melody X er den nyeste modell i denne serien og er oppgradert med nye funksjoner som Airplay 2 og støtte for stemmestyring fra Amazon Alexa, Google Assistant og Apple Siri.

 

Høydepunkter:

 

- 2 x 60 watt (6 ohm), 4 x 30 watt (A/B)

- A/B høyttalerutgang med individuell volumstyring

- CD-spiller

- FM/DAB+ radio

- Internettradio

- Spotify

- Tidal

- Airplay 2

- Bluetooth

- Wi-Fi

- Støtter MP3 og gapless WAV/FLAC/ALAC 192kHz/24bit, DSD 2.8/5.6MHz avspilling

- Støtte for Amazon Alexa, Google Assistant og Apple Siri stemmestyring

- 2 stk digitale optiske innganger

- Subwoofer-utgang

- Melody kan programmeres til å styres av TV-fjernkontrollen

 

 

Lydkvalitet i fokus

 

M-CR612 er konstruert i tråd med Marantz sin lydfilosofi og er optimalisert for best mulig lydkvalitet. Ved å benytte kortest mulig signalvei i kretsene reduseres forvrengning og lyden presenteres med større presisjon. Produktet gjennomgår omfattende testing og tuning av Marantz ingeniør-team for å sikre den perfekte lyden. De digitale forsterkerne leverer 2 x 60 watt i 6 ohm eller 4 x 30 watt om du vil drive 2 par høyttalere. M-CR612 lar deg justere volumet individuelt. Perfekt om du ønsker lyd i 2 rom på en enkel måte.

 

 

Kompakt, men godt utstyrt 

 

CD-receiveren M-CR612 både ser fantastisk ut og låter bra. I tillegg er den godt utstyrt med funksjoner og tilkoblingsmuligheter. Den lar deg spille CD-plater, lytte til radio fra FM/DAB+ eller internett og kan by på moderne strømmefunksjoner som Spotify, Tidal, Airplay 2 og Bluetooth. Den har 4 høyttalerutganger slik at du kan ha lyd i 2 rom. Den er utstyrt med analoge og digitale optiske innganger for tilkobling av eksterne kilder (f.eks TV) og en subwoofer-utgang om du vil ha enda fyldigere lyd. Du kan styre anlegget med den medfølgende fjernkontrollen eller Marantz sin app.

    Din nettleser er utdatert!

    For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

    ×