Marantz M-CR611

Marantz M-CR611
Pris
kr 6 990,00
Enhet
stk

Kvantumsrabatt

Loading...
  • Marantz M-CR611
  • marantzMCR611
  • 14473381
  • Marantz-remote-app
  • mcr611_1
  • MCR611FN

Marantz M-CR611 er et av våre mest komplette produkter, og en problemløser av dimensjoner for mange norske hjem!

 
M-CR611 er arvtageren til M-CR610, Marantz mest solgte produkt, men er ytteligere forfinet og utstyrt med enda mer funksjonalitet. I tillegg til CD-spiller og en 2 x 60W digitalforsterker er M-CR611 en fullverdig nettverksreceiver utstyrt med DAB og DAB+, FM-radio, Internettradio, Airplay og Spotify i tillegg til fullverdig streamingmuligheter fra PC.

Receiveren benytter seg av en moderne digitalforsterker som gir høy ytelse kombinert med lavt strømforbruk og nesten ingen varmeutvikling. Dette gjør M-CR611 mer enn kraftig nok til å drive de fleste små til mellomstore høyttalere, hvor f.eks. Tannoy Revolution XT Mini vil være et glimrende valg, samtidig som den kan plasseres inne i et skap dersom det er ønskelig (styres enkelt via App).

Receiveren har også iPod/iPhone/iPad-kompatibel USB-inngang som muliggjør styring av disse via den medfølgende fjernkontrollen. I tillegg er M-CR611 utstyrt med to analoge innganger, én optisk digitalinngang (perfekt til tilkobling av f.eks. tv), én analog lydutgang, hodetelefon- og subwooferutgang samt to høyttalerutganger slik at du kan bruke to sett høyttalere.

Selve streamingen gjøres lekende lett med den integrerete wifi-tilkoblingen, bluetooth eller Airplay. Spotify streaming av 192kHz/24bit ALAC, WAV, FLAC HD samt gaplesss playback støttes også.

Produktet kan betjenes via den dedikert Appen til både iPhone og Android, eller via den medfølgende fjernkontrollen. Med andre ord; et meget fremtidssikkert og godt produkt som vil gi musikalske opplevelser langt over det en forvendter fra en alt-i-ett-løsning. Leveres i høyglans sort, sort med hvit kontraststripe eller sølv utførelse.