Bose Soundlink Micro

Bose

Bose Soundlink Micro
Varenr.
980009116
Pris
kr 1 295
Enhet
stk
Fri frakt over kr. 1000,-
Rask levering
Kvalitetsprodukter
Personlig service

Kvantumsrabatt

Loading...
Bose Soundlink Micro er en høyttaler som følger deg overalt og gir enestående lyd til å være så liten. SoundLink Micro speaker er liten, men kraftig. Svært robust og vanntett. Den har en slitesterk silikonrem – så du kan ta den med deg uansett hvor du går.

LITEN. TIL DU SLÅR DEN PÅ.

Det er det samme hva du gjør – går tur, er ute og sykler, lager mat eller slapper av. Du trenger musikk. Dette er en høyttaler som følger deg overalt og gir enestående lyd til å være så liten. SoundLink Micro speaker er liten, men kraftig. Svært robust og vanntett. Den har en slitesterk silikonrem – så du kan ta den med deg uansett hvor du går.

Vi legger til mer. Du får mer ut av det.

Hver eneste detalj i SoundLink Micro – fra den spesialutviklede transduseren til de passive radiatorene i silikon – bidrar til gjengivelsen av bedre lyd enn noen annen høyttaler av samme størrelse. Du får ikke en høyttaler til å yte slik som denne hvis ikke du konstruerer den slik fra starten av.

Hvor enn du skal

SoundLink Micro er utviklet for å være med deg, uansett hvor du er på vei. Fest den på sykkelen din, sekken din, kjølebagen din. Den slitesterke remmen er svært pålitelig, så du vet at den vil holde like godt uavhengig om det er for første eller for tusende gang.

Tåler vann fra innsiden og ut

Når det gjelder vanntetting, er dette en høyttaler som ikke bare fungerer etter å ha blitt våt én gang – men etter hver eneste gang den blir våt. Med IPX7-klassifiseringen som referansepunkt, har Bose strukket seg enda lenger. Høyttaleren er testet grundig i alle slags situasjoner. Den ble laget for å overleve et fall uti bassenget. Eller uti havet. Så ikke få panikk hvis du mister den. Bare ta den opp og trykk på play.

Materialer er viktig

Ulykker skjer. Men det betyr ikke at høyttaleren skal bli ødelagt dersom uhellet er ute. Derfor er SoundLink Micro kledd med robust silikongummi på utsiden. Dette høykvalitetsmaterialet gir muligheten til å fjerne så mange sømmer og åpninger som mulig (og det tåler bulker, riper og sprekker). Det er bærbar ytelse – for alle stedene du vil være.

Bose Connect-appen

Kontroller SoundLink Micro-høyttalerens Bluetooth-tilkoblinger helt enkelt via Bose Connect-appen. Kjenner du noen som liker å være DJ? Bytt mellom enheter via appen, og la vedkommende ta styringen.

Og ikke nok med det. De gangene det høyeste volumet ikke er høyt nok, kan du bruke appen for å koble til flere SoundLink Micro-høyttalere i festmodus. Eller bytte til stereomodus. Instrumenter og vokal vil skille seg fra hverandre på en naturlig måte, slik at musikken føles levende.

Spesifikasjoner:

Dimensjoner: 9,83 cm H x 9,83 cm W x 3,48 cm D 

Vekt: 290,3g

Innganger og utganger: Micro-B USB-port

Trådløs rekkevidde: opptil 9 m

Batterilevetid: opptil 6 timer

Innholdet i esken: SoundLink Micro Bluetooth speaker, USB-ladekabel

    Din nettleser er utdatert!

    For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

    ×