Rega Brio

Varenr.
980008896
Enhet
stk
Lager
På lager
Pris
kr 8 990
Rega Brio Amp er arvtageren til en av våre favorittforsterkere gjennom tidene; Rega Brio R. Den har ingen uvanlige eller fantastiske funksjoner, men spiller rett og slett musikk på en usedvanlig god måte. Til prisen er dette et lite kupp!

Knalltest av nye Rega Brio i Stereo+ "Spesielt Anbefalt!"

 

"Rega Brio er en utrolig flott liten forsterker og anbefales på det sterkeste. Det er godt mulig å kjøpe seg en virkelig god og til og med en nær fantastisk forsterker til under ti tusen kroner. Det er Rega Brio et godt eksempel på..." Les testen her.

 

Hi-Fi Choice - 5 av 5 stjerner, Editors Choice!

 

"The Brio would be good value for its line-level amplification alone, but add in an excellent phono stage and headphonedriving abilities and it becomes stunning value. Excellent value, highly musical integrated analogue amp that punches above its weight..." Les testen her.

 

 

Rega Brio setter ny standard i prisklassen! Rega har i mer enn 45 år produsert Hi-Fi produkter med en smittende og engasjerende lydgjengivelse. Nye Rega Brio er oppgradert på en rekke områder, nytt kabinett med bedre intern skjerming, re-designet kretskort med høykvalitets komponenter og forbedret platespillerinngang.

 

Forsterkeren har en påkostet hodetelefon-utgang som er designet til bruk sammen med toppkvalitets hodetelefoner.  For minst mulig støy og maksimal isolasjon mellom de ulike seksjonene i forsterkeren benytter Rega separate strømforsyninger til lavnivå/Riaa-trinn og effektforsterkerdelen. 

 

Strømforsyning med kraftig ringkjernetransformator, store overdimensjonerte utgangstrinn og bruk av filmkondensatorer i signalveiene viser at Brio hører hjemme i en høy kvalitetsklasse.

 

• 2 x 50 watt RMS i 8 ohm, 2 x 73 watt RMS i 4 ohm
• Kraftig strømforsyning med ringkjernetrafo
• Platespillerinngang for MM-pickup
• Hodetelefontilkobling: 32O = 1.8V, 54O = 2.6V, 300O = 5.9V
• Frekvens respons:
- Phono 15Hz - 40KHz (-3dB)
- Linje: 12Hz (-1dB) - 43KHz (-3dB)
- RIAA kurve: (100Hz to 10KHz) ± 0.4dB
• Tape monitor-utgang
• Kraftig og tung kabinettutførelse
• Fjernkontroll medfølger, alle fjernkontrollkretser er helt adskilte fra lydkretsene
• Utviklet og produsert i England

Relaterte varer

Yamaha R-N2000
Yamaha R-N2000
Nyhet
Nyhet

Yamaha R-N2000

Rega io
Rega io

Rega io

mbl C51
mbl C51

mbl C51

Rotel A12 MKII
Rotel A12 MKII

Rotel A12 MKII

Nyhetsbrev

Vær tidlig ute og få tilsendt info om nyheter og gode tilbud.