Pioneer A-70DA

Pioneer A-70DA
Pris
kr 9 995,00
Før
kr 14 995,00
Enhet
stk

Kvantumsrabatt

Loading...
  • Pioneer A-70DA
  • 809454&width=1000&height=751&resize_mode=fill
  • a-70da-k_back
  • dz0xMjAwJmg9MTAwMg==_src_39591-pioneer_a70da_fot9

Pioneer A-70DA er Pioneers kraftigste og beste stereoforsterker.

 

 
Pioneer A-70DA er en integrert forsterker som imponerer oss stort.

 

Forsterkeren lyder stort, kraftig og langt bedre enn prisklassen skulle tilsi med en superglatt og ren mellomtone og en driv i bassen vi aldri tidligere har hørt fra Pioneer. A-70DA har med sine 17kg meget høy byggekvalitet og kraftig dimensjonert strømforsyning. Videre er den også utstyrt med høykvalitets DAC (med full DSD-støtte), USB-inngang, samt MM- og MC-RIAA-trinn.

 

Anbefales!

 
En tungvekts diamant

Tross sine mer enn 17 kilo satser A-70DA ikke bare på tyngde, men først og fremst på kvalitet: Spesielt når separate transformatorer for inngangs- og utgangforsterkeren er innstøpt og avskjermt hver for seg, vil dette ikke bare medføre vekt, men også enestående arbeidsvilkår for audiokretsene nesten uten interferenser. For A-70DA er dette en dobbel fordel, da inngangsforsterkeren følger et fullstendig symmetrisk konsept. Den symmetriske XLR-inngangen har sågar en egen lydstyrkeregulering med ekstremt lite tap. Og de digitale inngangene til A-70DA er utstyrt for alle moderne musikkformater. Ved hjelp av USB er A-70DA utstyrt til å spille til og med de allerhøyeste oppløsningene, sånn som Quad-DSD (11,2 MHz) eller PCM med 384 kHz og 32 bit. Det høyt oppløsende motstykket i den analoge verden er eksklusive MC-lydhoder, som denne topp modellen forsyner like presist som de allment kjente MM-systemene. Med den dobbelte forkledningen, lydstyrkeknappen i massivt metall, og de tykke aluminiumpanelene på forsiden og sidene, sørger huset for en passe høyverdig opptreden.

GJENGIVELSE AV HØYOPPLØSTE LYDFILER
Play high-resolution audio files

Koble datamaskinen direkte via asynkron USB-inngangen. Den integrerte D/A konverteren ESS ES90165 behandler selv signaler med høyest oppløsning som Quad-DSD med  opptil 11,2 megahertz og PCM-filer  i WAV eller FLAC-format med opptil 384 kilohertz og 32Bit.

Ingen sjanse for fredsforstyrrer.
No chance for troublemakers

Det tredelt oppbyggede understellet skjermer strømforsyning, for- og utgangforsterker effektiv bort og unngår gjensidig interferens. En full symmetrisk forforsterkerkopling og symmetriske Neutrik-XLR-innganger oppnår best mulig signal støy-forhold. XLR-koblinger er standard i studioteknikk og mye mindre utsatt for interferns av enhver art.

Perfekt för vinylälskare
Efficient amplification

Anslut din vinylspelare med MM-eller MC-system utan problem till phono-ingången och njut av din vinylsamling i bästa kvalitet.

EFFEKTIVT EFFEKTTRINN
Perfect for lovers of vinyl

Den svært effektive MOSFET klasse-D forsterkeren gir deg 90 watt per kanal og leverer ekstremt dynamisk, detaljert og presis lydreproduksjon.

SYMMETRISK TILKOBLING
Symmetrical connection

A-70DA er utstyrt med en Neutrik 3-pins XLR-inngang. Takket være den fullt balanserte forforsterkeren garanterer XLR-tilkoblingen maksimal lydkvalitet, for eksempel i samspill med nettverksspilleren N-70A eller Blu-rayspilleren BDP-LX88.