-35%
Moonriver_404_Front_White_3K.jpg

Moonriver Audio 404 Integrated Amplifier m/RIAA DEMO

Varenr.
980010925
Enhet
stk
Lager
På lager
Pris
kr 25 997
Før
kr 39 995
Rabatt
kr 13 998

Moonriver Audio 404 integrated amplifier er en "kortreist" svenskprodusert integrert forsterker med enorm spilleglede og tidløst design!

Moonriver Audio 404 integrated amplifier har gått en aldri så liten seiersgang i verdens fagpresse med blant annet en "Editors Choice-award" i The EAR Magazine.

Moonriver_404_Std_Ear_Logo.jpg

 

I shall be genuinely sorry to see the Model 404 depart. If I was in the market for a new amplifier this would be at the top of my list.
I can’t wait to get my hands on the Reference model – the mind boggles as to how good that is going to be!

Chris Kelly, The Ear, January 8, 2021


Moonriver_404_Front_White_3K_wide.jpg

Moonriver Audio er et svensk firma og er resultatet av et 3-årig forskningsprosjekt hvor målet var å lage en tidløs, klassisk forsterker som skulle flatere enhver musikksjanger. Musikalsk engasjement, ekstrem driftssikkerhet og tidløs kvalitet har vært de viktigste målene, og her må vi si at resultatet er imponerende vellykket!

Designmessig er 404 nær sagt tidløs, og vi på SteReoFil synes den er utrolig vakker! Alt som ser ut som aluminium er aluminium, alt som ser ut som valnøtt er heltre valnøtt. Belysningen begrenser deg til to varmgule led-dioder som kan justeres i to nivåer eller skrus helt av slik at de ikke forstyrrer lytteopplevelsen i et mørkt rom. At justeringen gjøres via en klassisk vippebryter i metall trykker på alle de riktige knappene hos oss. :-)

Moonriver_404_Back_White_wide.jpg

Konstruksjonsmessig er 404 ganske så kompromissløs i sin arkitektur. Forsterkeren er dual mono, 2 x 50W, diskret oppbygget og har ikke mindre enn 5 separate strømforsyninger som leverer kraft til de individuelle delene. Forsterkeren er modulært konstruert og kan derfor oppgraderes med to typer RIAA-trinn (MM eller MM/MC), og to typer DAC-chiper (Coax eller USB).

Hvordan lyder den?

Lydmessig er model 404, etter vår mening, usedvanlig vellykket. Den klarer kunststykket å først og fremst engasjere. Man tenker ikke så nøye over om bassen er bra, eller diskanten er spesielt oppløst forsterkeren fenger fra første tone og den spiller musikk! Den er klar og glatt i framførelsen uten noen gang å bli skarp. Den har rytmikken til en god Naim og varmen til en Luxman. Den har nesten klarheten til en ASR også og det sier ikke så rent lite. Summasummarum er den en forsterker som gjør deg glad og som gir deg lyst til å spille mer musikk, høyere skussmål enn det er det vanskelig å gi.

Når kvaliteten i tillegg er så overbevisende og prisen såpass lav er det lett å kåre denne til vår mest anbefalte forsterker i prisklassen! Kom gjerne innom for en lytt, du blir garantert imponert! :-)

Spesifikasjoner

Inputs: 5 (line 1 and 4 optionally occupied by phono stage and USB DAC respectively, 1 x tape loop)
Outputs: 2 x preamp out, 1 x rec out
Max output power: 50 W per channel into 8 Ω
Frequency response: 10 Hz to 50 kHz
Total harmonic distortion: 0.05%
Signal to noise ratio: 85 dB (line)
Idle Consumption: 22 Watts
Dimensions (mm): 430 (W) x 390 (D) x 135 (H)
Weight: 12 kg
   

 

Relaterte varer

Leak Stereo 230
Leak Stereo 230
Nyhet

Leak Stereo 230

Rega Aethos
Rega Aethos

Rega Aethos

Yamaha A-S501
Yamaha A-S501

Yamaha A-S501

Nyhetsbrev

Vær tidlig ute og få tilsendt info om nyheter og gode tilbud.