McIntosh MA5200

McIntosh MA5200
Pris
kr 54 995,00
Enhet

Kvantumsrabatt

Loading...
  • McIntosh MA5200
  • mcintosh-MA5200-back
  • mcintosh-towel-merchandise
  • XL_Mc_Book
 
Mcintosh MA5200 er McIntoshs nyeste integrerte forsterker og leverer kraftige 2 x 100W.
 
 
MA5200 er McIntoshs nyeste integrerte forsterker og leverer kraftige 2 x 100W.

Selv om dette er inngangsbilletten til å eie en McIntosh er det på alle måter en fullgod McIntosh. Lydmessig per krone er den faktisk en av de aller beste etter vår mening.

På tross av den moderate prisen (i McIntosh-sammenheng) veier forsterkeren nesten 18kg, og er som alle produkter fra den Amerikanske produsenten; laget for å vare evig.

Tidligere var det kun de store forsterkerene fra Mcintosh som var bestykket med de legendariske VU-meterene. Det er derfor med stor glede vi kan rapportere at disse nå har funnet veien også til MA5200. Det er noe helt spesiellt ved å nyte musikk mens man kikker på den opplyste Mcintosh-logoen flanket av de fosforblå VU-meterene. Man føler seg nærmere musikken samtidig som man ikke kan unngå å smile hver gang man skrur forsterkeren på. :-)

MA5200 er også en topp moderne forsterker med innebygget D/A-konverter med støtte for hele 192kHz/32bit dekoding via tre digitale innganger (USB, optisk og coaxial). Samtidig er det gammelmoderne ivaretatt med platespillerinngang og en hodetelefonforsterker av høy kvalitet.

Lydmessig er MA5200 full av spilleglede samtidig som den fanktisk har en del mer oppløsning enn en del eldre konstruksjoner fra samme produsent. Man er ikke nødt for å like Amerikansk lyd for å bli glad i denne forsterkern. Den klarer kunststykket å kombinere fylde, tyngde og naturtrohet på en forlokkende måte. Anbefales!