Marantz PM-KI Ruby

Marantz

Marantz PM-KI Ruby
 • Marantz PM-KI Ruby
 • 521316147.marantz-pm-ki-ruby
 • marantz-pm-ki-ruby-5684-p
 • XL_pm_kiruby_n_B_re_New_3
 • 81UCYRwblQL._SL1500_
 • 0019321_marantz-pm-ki-ruby-and-sa-ki-ruby-system
 • maxresdefault
Varenr.
980009649
Pris
kr 41 990
Enhet
Stk
Fri frakt over kr. 1000,-
Rask levering
Kvalitetsprodukter
Personlig service

Kvantumsrabatt

Loading...
Marantz PM-KI Ruby er en jubileumsmodell utviklet i forbindelse med at Ken Ishiwata, Marantz sin legendariske sjefsdesigner, har jobbet 40 år i selskapet. Forsterkeren låner teknologi fra toppmodellen PM-10 og kommer med en innfelt rubin og Kens signatur gravert på toppen.

Marantz PM-KI Ruby ble lagetfor å være en "audiofil juvel" og en verdig markør av Ken Ishiwatas 40 år lange samarbeid med Marantz. Forsterkeren gir deg ytelse i referanseklassen ved å benytte teknologi fra toppmodellen PM-10 som fullt diskrete forsterkerkretser, separate strømforsyninger til for- og effektforsterkerdelen og deres kjente HDAM kretser.

 

Høydepunkter:

 

- Konstruert og tunet av Ken Ishiwata

- Høyoppløst forforsterker trinn med proprietær HDAM teknologi

- Effektforsterker design hentet fra toppmodellen PM-10

- 2 x 100 watt (8 ohm), 2 x 200 watt (4 ohm)

- Fullt diskret, to-trinns design

- Separate strømforsyninger til for- og effektforsterker

- Egen ringkjernetrafo til forforsterker

- Strøm tilbakekobling

- HDAM SA3

- MM/MC platespillerinngang med den nye Marantz Musical Premium Phono EQ kretsen

- Lineær volumkontroll

- Høykvalitets kobberbelagt dobbelt-lag chassis

- 5 mm tykk topplate i aluminium

- Nøye utvalgte komponenter av høy kvalitet

- Innfelt rød rubin og Kens signatur gravert på toppen

 

Marantz HDAM teknologi

 

Marantz utviklet sin egen diskrete forsterkerkrets kalt Hyper-Dynamic Amplifier Module (HDAM) istedenfor å benytte de tradisjonelle chip-baserte operasjonsforsterkerne som vanligvis blir brukt. Ved å benytte overflatemonterte komponenter med kort signalvei reduseres kretsens støynivå og forsterkerens evne til å reagere hurtig på signalendringer forbedres kraftig. Dette er svært hørbart i form av større dynamikkområde, høyere presisjon og mer detaljer i lydbildet.

 

 

Marantz Musical Premium Phono EQ

 

Platespillerinngangen i PM-KI Ruby er den nye Marantz Musical Premium Phono EQ kretsen. Inngangen kan brukes med både MM og low-output MC-pickuper. Ved å benytte en to-trinns forsterkning i RIAA-trinnet kombinert med Marantz HDAM krets og JFET-transistorer i inngangstrinnet reduseres forvrengningen og man oppnår en høy inngangsimpedans.

 

Høykvalitets volumkontroll

 

PM-KI Ruby benytter en nyutviklet volum IC som gir en rekke forbedringer i lydgjengivelsen. Den nye volumkretsen gir forbedret kanal-separasjon, større dynamikkområde og lavere forvrengning.

 

 

Current Feedback

 

De fleste forsterkere benytter en negativ tilbakekobling for å redusere forvrengning i forsterkerkretsløpet. Marantz benytter en variant av denne teknikken som heter Current Feedback. Denne teknikken reduserer behovet for å kompensere for fasefeil i tilbakekoblingspunktet og gjør forsterkeren mindre sensitiv for høyttalere som er tunge å drive enn de tradisjonelle Voltage Feedback løsningene.

 

 

Balansert effektforsterker

 

Effektforsterkerdelen i PM KI-Ruby henter designelementer fra toppmodellen PM-10 og har et utgangstrinn som er svært stabilt og evner å levere mye strøm, selv med krevende høyttalere tilkoblet. Forsterkermodulen er koblet direkte til kretskortet som høyttalerterminalen sitter på for kortest mulig signalvei og leverer 2 x 100 watt i 8 ohm.

 

 

Rendyrket analog design

 

For å oppnå så troverdig gjengivelse av lyden som mulig er et sterkt fokus på å redusere støy og forvrengning i forsterkerens kretsløp svært viktig. PM-KI Ruby er en fullstendig analog konstruksjon og har ingen digitale deler. Ved å unnlate å sette en DAC i forsterkeren unngår man å sette inn komponenter som vil introdusere støy i forsterkerens kretser (SACD-spilleren Marantz SA-KI Ruby har digitale innganger som lar deg benytte denne spillerens fantastiske DAC).

 

 

Nøye utvalgte komponenter

 

For å oppnå den høye lydkvaliteten Marntz er så kjent for er det ikke nok å velge komponenter basert på hvilke karakteristikker de har. I utviklingsfasen blir alle komponenter nøye utvalgt, målt og testet av Marantz’ ingeniører for å sikre den perfekte lyden.

 

 

Tilkoblinger

 

I tillegg til inngang for platespiller og CD-spiller er PM-KI Ruby utstyrt med 2 linjeinnganger og 2 REC inn og utganger. Forsterkeren har pre-amp inngang slik at du kan bruke forsterkeren som et effekttrinn (f.eks mot en hjemmekinoforsterker). Den har også en bi-amp funksjon som lar deg benytte 2 stk PM-KI Ruby forsterkere i mono-modus.

 

Dedikert hodetelefonutgang

 

Hodetelefonutgangen benytter Marantz proprietære HDAM krets som leverer svært høy lydkvalitet til de fleste typer hodetelefon (inkludert lav impedans).

  Din nettleser er utdatert!

  For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

  ×