Luxman L505uX MKII

Luxman L505uX MKII
Pris
kr 49 995,00
Enhet
stk

Kvantumsrabatt

Loading...
  • Luxman L505uX MKII
  • lux-l505ux2_2
Luxman har laget high end-produkter på høyt nivå i snart 90 år og representerer noe av det ypperste av japansk high end.

L-505uX MK II er Luxmans minste klasse AB-forsterker og deres bestselgende modell. Den er kontinuelig produsert i over 30 år, riktig nok med ganske store forbedringer, og regnes av mange audiofile som en legendarisk modell.

I likhet med L-550aX er den bestykket med Luxmans LECUA volumkontroll og ODNF 3.0 for nesten skremmende ren og detaljert lyd, uten et spor av skarphet eller ubehag.

Med sine totalt overkonstruerte 2 x 100W (noe vekten på nesten 25kg står inne for) driver denne forsterkeren det aller meste av høyttalerkonstruksjoner med letthet.

Lydmessig er den en av de beste integrerte forsterkerene vi har hørt med en spilleglede, detaljering, trøkk og driv vi tidligere ikke har hørt i prisklassen. Spesiellt bassfundamentet er avhengighetsskapende med en fylde og tyngde vi kun forventer fra enorme effektforsterkere.

Spørsmålt mange stiller seg er selvfølgelig om man skal velge Luxmans rene klasse A (de med gylne VU-metre) eller de kraftigere klasse AB-konstruksjonene (de med blå VU-metre). Dette er et spørsmål du kun kan svare på selv. Klasse AB kan spille høyere, blir mindre varme og bruker mindre strøm, mens ren klasse A innehar en magi som kun de beste rørforsterkerene kan levere.

En lytt anbefales på det varmeste, dette er en av de beste forsterkerene vi har hørt.