Luxman L-590AX MKII

Luxman

Luxman L-590AX MKII
 • Luxman L-590AX MKII
 • seesLuxmanL590AXIIAngle
 • L-590AXII_rear
 • lux00004_20130804000110_54
 • L590AX_trans_small
Varenr.
980007794
Lager
Innkommende
Pris
kr 94 995
Enhet
stk
Fri frakt over kr. 1000,-
Rask levering
Kvalitetsprodukter
Personlig service

Kvantumsrabatt

Loading...
Luxman L-590AX MKII er Luxmans beste klasse-A forsterker og et av våre aller beste high-end-kjøp.
 
Historikk
 
L-590AX MKII er arvtageren til den ekstremt kritikerroste L-590AX og er oppgradert på en rekke områder med blant annet større strømforsyning.

Skjelden har det vært så spent stemning i butikken som den dagen vi pakket opp L-590AX MKII. Lillebroren L-550AX har imponert oss stort og ble umiddelbart en av våre favorittprodukter, uavhengig av pris. Forventningene til L-590AX var derfor skyhøye. :-)

L-550AX og L-590AX er Luxmans rene klasse A integrerte forsterkere, og er på mange måter veldig like.
 
 
Klasse A

Klasse A-konstruksjonen regnes av mange audiofile som selve Rolls Roycen av forsterkerteknologi. Kort fortalt er forsterkningen og tomgangsstrømmen konstant, mens kun inngangsspenningen moduleres. Dette ligner i teknologi på rørkonstruksjoner og gir også den fyldigste, varmeste og mest organiske klangen. Å forstå hvordan klasse A lyder er vanskelig uten selv å oppleve det. Men, dersom du ser for deg den mest fløyelsmyke lyden du har hørt kombinert med en bassrespons som får hårene til å reise seg på armene er du ikke langt unna.

L-590AX yter på papiret beskjedene 2 x 30W - 10W mer enn L-550AX. Som på lillebroren er konstruksjonen gjennomående ren klasse A med Luxmans patenterte LECUA 1000 volumkontroll og ODNF 3.0 teknologi, noe som kort fortalt innebærer en eliminasjon av støy og forvrengning ved hjelp av en motstandskontrollert volumkontrol og negativ tilbakekobling kun av forvrengningen i lydsignalet (slik at denne effektivt kanselleres).

Effektmessig driver L-590AX nær sagt hvilken som helst høyttaler. Effekten er ekstremt konservativt oppgitt, og takket være den totalt overkonstruerte strømforsyningen (som Luxman produserer selv) hamler forsterkeren med letthet opp vanskelige impedanslaster og lav følsomhet.
 
 
Byggekvalitet

Byggekvaliteten på L-590AX MKII er helt uåpklagelig. Alle flater er laget av tykk og resonansdød aluminium, et materiale som også går igjen i alle knapper og brytere. Utfresningen er utrolig presis og fit and finish er blant de beste vi har sett uavhengig av pris.

 
Lydnirvana
 
Lydmessig er denne forsterkeren en drøm. Som lillebroren kombinerer den silkemyk fremføring med imponerende kraft og tyngde.

Kort fortalt er L-590AX en kraftigere versjon av L-550AX med enda høyere byggekvalitet og finish kombinert med større kraftreserver. Om man skal velge L-550AX eller L-590AX bestemmes kun etter lommebok og kraftbehov. Vi er like glad i begge modellene og synes de gir fantastisk god lyd og eierglede for pengene.

L-550AX og L-590AX MK II er våre favorittforsterkere når det kommer til integrerte konstruksjoner!
 
 
 
Last ned den glimrende testen fra Hi-Fi World (06/2016) nedenfor.
 
 
  Din nettleser er utdatert!

  For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

  ×