Luxman L-509X

Luxman

Luxman L-509X
 • Luxman L-509X
 • gb2
 • luxman-l509-flagship-integrated-amplifier-3
 • pb2
 • luxman_l-509x_stereo_integrated_amplifier
Varenr.
980009296
Lager
Innkommende
Pris
kr 114 995
Enhet
stk
Fri frakt over kr. 1000,-
Rask levering
Kvalitetsprodukter
Personlig service

Kvantumsrabatt

Loading...
Luxman L-509X er Luxmans flaggskip blant de integrerte forsterkerene og en av de råeste produktene vi kjenner til!

Det er få produkter i butikken med større "må-ha-faktor" enn denne forsterkeren. Den ekstreme byggekvaliten, den perfekte finishen, tyngden, det analoge utseende og ikke mins den silkemyke, fyldige lyden med krefter, anslag og driv i overflod.

 

L-509X er Luxmans beste og kraftigste integrerte forsterker noen sinne. Den driver selv tunge laster med letthet og er bygget for å vare i generasjoner. Det er noe veldig tilfredsstillende ved å se de store VU-metrene danse i takt med musikken og vi tør påstå at L-509X er DEN integrerte forsterkeren i butikken som gir oss størst eierglede og størst lyst til å lytte til musikk.

 

Informasjon fra produsent:

 

ODNF (Only Distortion Negative Feedback) versjon 4.0 kansellerer effektivt forvrengning og forbedrer støy/signalforholdet. 3-stegs Darlingtonkrets og 4-paralell push-pull konstruksjon sikrer ultra myk og analog gjengivelse med ekstren dynamikk og spilleglede.

 

ODNF* Version 4.0 - innovative amplification feedback circuit

 

Ekstrem byggekvalitet og finish. En Luxman har perfekt byggekvalitet og finish med bruk av "ekte" materialer bearbeidet av erfarne håndtverkere.

 

Chassis structure exemplifies excellence in function and design

 

Luxman L-509X er spesiellt godt utstyrt med blant annet bass-/diskantkontroll, loudness, hodetelefonforsterker, theatre bypass og MM/MC-RIAA.

 

An abundance of user-friendly functions

 

Overdimensjonert, egenprodusert 600VA El-kjerne strømforsyning med brede kobberbånd for lavest mulig støynivå og maksimal dynamikk.

 

High stability power supply

 

Konstruert for å lyd best mulig fra bunnen av med ufargede PCB-kort i ekstrem kvalitet og organisk (ikke rektangulære) formede printbaner.

 

Prioritizing audio quality in design

 

LECUA 1000 (Luxman Electronically Controlled Ultimate Attenuator er en unik og ultrapresis volumkontroll med faste motstander hentet fra forforsterkerflaggskipet C1000. Lydkvaliteten er upåvirket av selve volumjusteringen. Brukergrensesnittet oppleves helt analogt og trinnløst, men volumet justeres i 88 faste steg for den ultimate lydkvalitet.

  Din nettleser er utdatert!

  For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

  ×