Audio Note Cobra

Audio Note

Audio Note Cobra
Varenr.
980009985
Enhet
stk
Fri frakt over kr. 1000,-
Rask levering
Kvalitetsprodukter
Personlig service

Kvantumsrabatt

Loading...

Audio Note Cobra er en helt ny integrert forsterker fra verdens antagelig mest anerkjente produsent av rørforsterkere. Den er laget spesifikt for at så mange som mulig skal ha muligheten til å eie en Audio Note, både med tanke på pris og funksjonalitet.

Audio Note lager noen av verdens beste rørforsterkere og de er utrolig stolte av at de lager nesten alle komponenter selv. Ulempen er at den ekstreme søken etter lydkvalitet og bruk av esoteriske og kostbare materialer ofte gjør de uoppnåelige for mange musikkentusiaster, enten fordi produktene blir for kostbare, eller fordi utgangseffekten blir for lav til å kunne brukes med en gjennomsnittlig tungdrevet høyttaler.

Dette har nå Audio Note gjort noe med. "Prosjekt Cobra" har vært et pågående arbeid hos Audio Note i over fem år med utallige prototyper og konfigurasjoner. Nå er forsterkeren endelig klar og den skuffer ikke. Utseendemessig låner den mye av designet fra de virkelig påkostede Audio Note-modellene som Jinro og Onkgaku, men den er mer kompakt og lettere å plassere på en vanlig hylle eller i et rack.

Ytelsesmessig rutter den med hele 2 x 28w, og her snakker vi ordentlige "Audio Note-watt" med selvproduserte utgangstrafoer (doble C-kjerne trafoer) og strømforsyning av ekstremt god kvalitet. Resultatet er at den driver alle vanlige høyttalere til relativt høye volum, uten spor av kompresjon eller åndenød.

Selve konstruksjonen benytter to EL34 rør i klasse A push-pull-konfigurasjon for fantastisk fyldig, dyp og kraftig klang med bøttevis av driv og anslag, helt uten hardhet eller skarphet.

Tilkoblingsmessig er Cobra unik i Audio Note sin portefølje med både innebygget D/A-konverter og fjernkontroll (noe man aldri tidligere har fått på en Audio Note-forsterker). DAC-en bruker en høykvalitetschip fra Philips og kan benyttes via både coax, optisk og USB-tilkobling. Totalt har Cobra 6 innganger (som alle kan velges via fjernkontrollen); tre analoge og tre digitale.

Spesifikasjoner:

Utgangseffekt 28w per kanal
Rørbestykkning 4 x EL34, 2 x 6UA6, 2 x 5670
Dimensjoner (b x h x d) 340 x 199 x 451cm
    Din nettleser er utdatert!

    For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

    ×