Rotel RC-1572

Rotel

Rotel RC-1572
  • Rotel RC-1572
  • rotel_rc1572_silver.jpg
  • rotel_rc1572_back.jpg
Varenr.
980010153
Lager
Velg varians for å se status
Pris
kr 11 990
Enhet
stk
Fri frakt over kr. 1000,-
Rask levering
Kvalitetsprodukter
Personlig service

Kvantumsrabatt

Loading...

Rotel RC-1572 er en komplett, topp moderne forforsterker med både analoge- og digitale innganger så vel som trådløs streaming.

I tillegg til en påkostet DAC med høykvalitets komponenter har forsterkeren balanserte og ubalanserte analoginnganger, så vel som en dedikert platespillerinngang. I tillegg finnes en Bluetooth-tilkobling med AptX for strømming i CD-kvalitet.

Nye RC-1572 er en kraftig oppgradering i forhold til sin forgjenger RC-1570, og henter mange elementer fra toppmodellen RC-1590. RC-1572 har blant annet fått en stor ringkjernetransformator som sørger for stabil strøm til alle deler av forsterkeren, og komponenter i kretsene er nøye utvalgt for å gi den beste ytelsen. I tillegg er alle signalveier rutet fysisk på en måte som gjør at de unngår forstyrrelser fra andre komponenter, og oppnår et imponerende støy/signal-forhold. Dette sørger for en gjengivelse full av detaljer og dynamikk.

Videre har den fått en påkostet DAC-chip fra AKM, med støtte for hele 32 bit/768 kHz. I tillegg har RC-1572 nå fått reléstyrt kildevalg, for å separere signalene best mulig og sørge for støyfri signalvei.

Rotel RC-1572 gir deg også stor fleksibilitet i tilkoblingen for både digitale og analoge kilder. To koaksiale og to optiske innganger, samt en USB-inngang fra PC, gir de digitale kildene dine tilgang til den avanserte DAC-en. USB-inngangen støtter oppløsninger helt opp til 32 bit/384 kHz samt DSD. Alle digitalinngangene kan konfigureres med fast inngangsvolum slik at du enkelt kan bruke dem med kilder som har egen volumkontroll. Bluetooth med AptX lar deg enkelt strømme trådløst rett fra mobil eller nettbrett.

På den analoge siden har RC-1572 et sett balanserte XLR-innganger, samt hele fire ubalanserte innganger. Den ene av disse er en platespillerinngang for MM-pickuper, slik at du kan nyte platene dine uten ekstra tilbehør. Du finner også både balanserte og ubalanserte utganger for tilkobling av effekttrinn, i tillegg til en dedikert subwoofer-utgang.

    Din nettleser er utdatert!

    For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

    ×