Parasound A21+

Parasound A21+
Pris
kr 38 990,00
Enhet
stk

Kvantumsrabatt

Loading...
  • Parasound A21+
  • Parasound-A21g1
  • Parasound-A21g3
  • Parasound-A21g2
  • Parasound-A21g4
Parasound A21+ er arvtageren til den legendariske A21 og er kraftig oppgradert på nær sagt alle områder.

Parasound A21+ er en oppgradert versjon av den ekstremt kritikerroste A21, som i en årrekke har vært en av markedets mest solgte effektforsterker. Fidelity skrev i sin omtale «Her er det krefter i overflod, og hele redaksjonen har fått bakoversveis».

 

På A21+ er effekten økt med ytterligere 25%, med enda bedre signal-støyforhold, mindre crosstalk, større trafo, ultra-lav forvrengning (0,1%), nye bedre høyttalerterminaler og selvfølgelig kommer den med Halo sitt nye utseende.

 

Parasound Halo A21+ er en effektforsterker på hele 300 watt per kanal i 8 ohms-drift. Halveres høyttalerbelastningen til 4 ohm yter den hele 2 x 500 watt, eller kan brokobles og den oppnår 1000 watt! A21+ er en ekstraordinær forsterker i hjemmekino- eller i dedikerte stereoanlegg. Den massive toroid-transformatoren er innkapslet i en stålboks for å begrense magnetiske felt og redusere uønsket støy. Raske filterkondensatorer av ypperste kvalitet gir enorme reserver for raske transienter m.m.

 

Hvert komponent i A21+ er nøye valgt for sin nøyaktighet og pålitelighet. Metallfilm-motstander med 1% toleranse er valgt for deres presisjon og fordi verdiene ikke drifter når de varmes opp under drift. Polypropylen og glimmerkondensatorer brukes i stor grad for deres overlegne linearitet og lav dielektrisk absorpsjon. Halvledere er valgt for overlegen ytelse i sine spesifikke kretser. Gull har den beste konduktiviteten til ethvert metall, så A21+ benytter høyverdig gullbelagte inngangskoblinger og høyttalerterminaler. Chassiset er laget av «heavy gauge» stål for å sikre de interne kretsene.

 

Denne fokus på kvalitet i alle ledd utgjør forskjellen mellom en veldig god forsterker og en fremragende forsterker. Parasound Halo A21+ er ren ingeniørkunst bygget for mange år med gode lytteopplevelser.