OBS! Det vi komme en betydelig prisøkning på alle Technics-modeller med gyldighet fra 01.12.22

Parasound A21+

Varenr.
980009427
Enhet
stk
Lager
Velg varians
Pris fra
kr 47 990
Parasound A21+ er arvtageren til den legendariske A21 og er kraftig oppgradert på nær sagt alle områder.

Parasound A21+ er en oppgradert versjon av den ekstremt kritikerroste A21, som i en årrekke har vært en av markedets mest solgte effektforsterker. Fidelity skrev i sin omtale «Her er det krefter i overflod, og hele redaksjonen har fått bakoversveis».

 

På A21+ er effekten økt med ytterligere 25%, med enda bedre signal-støyforhold, mindre crosstalk, større trafo, ultra-lav forvrengning (0,1%), nye bedre høyttalerterminaler og selvfølgelig kommer den med Halo sitt nye utseende.

 

Parasound Halo A21+ er en effektforsterker på hele 300 watt per kanal i 8 ohms-drift. Halveres høyttalerbelastningen til 4 ohm yter den hele 2 x 500 watt, eller kan brokobles og den oppnår 1000 watt! A21+ er en ekstraordinær forsterker i hjemmekino- eller i dedikerte stereoanlegg. Den massive toroid-transformatoren er innkapslet i en stålboks for å begrense magnetiske felt og redusere uønsket støy. Raske filterkondensatorer av ypperste kvalitet gir enorme reserver for raske transienter m.m.

 

Hvert komponent i A21+ er nøye valgt for sin nøyaktighet og pålitelighet. Metallfilm-motstander med 1% toleranse er valgt for deres presisjon og fordi verdiene ikke drifter når de varmes opp under drift. Polypropylen og glimmerkondensatorer brukes i stor grad for deres overlegne linearitet og lav dielektrisk absorpsjon. Halvledere er valgt for overlegen ytelse i sine spesifikke kretser. Gull har den beste konduktiviteten til ethvert metall, så A21+ benytter høyverdig gullbelagte inngangskoblinger og høyttalerterminaler. Chassiset er laget av «heavy gauge» stål for å sikre de interne kretsene.

 

Denne fokus på kvalitet i alle ledd utgjør forskjellen mellom en veldig god forsterker og en fremragende forsterker. Parasound Halo A21+ er ren ingeniørkunst bygget for mange år med gode lytteopplevelser.

Relaterte varer

Audio Research VT80 DEMO
Audio Research VT80 DEMO
Black Friday
Black Friday
-60%

Audio Research VT80 DEMO

mbl 9008A
mbl 9008A

mbl 9008A

Quad Artera Stereo
Quad Artera Stereo

Quad Artera Stereo

MICHI S5
MICHI S5

MICHI S5

Nyhetsbrev

Vær tidlig ute og få tilsendt info om nyheter og gode tilbud.