mbl C15, MONO, per stk.

MBL

Varenr.
980006620
Lager
Innkommende
Pris
kr 75 995
Enhet
stk
mbl C15 er en ekstremt kraftig monoblokk, og flaggskipet i MBLs kritikerroste Corona Line.
 
Forsterkerene benytter seg av MBLs proprietære LASA-teknologi som leverer lineær ytelse og klangsignatur uavhengig av impedans. Dette er spesiellt ideelt for å drive tungdrevene høyttalere med vanskelig impedanskurve (kanskje vi burde kalle de "impedansutfordrede" høyttalere?), slik som mbl 101 E MKII.

Bak det vakre aluminiumskabinettet skjuler det seg et avstivet og totalskjermet indre chassis i stål og MU-metall. Vekten på hele 22kg per stk. vitner om en overdimensjonert analog strømforsyning (>1 kVa), som også er huset i et eget kammer for maksimal isolasjon og minimalt støynivå.

Forsterkeren oppleves til en hver tid som uanstrengt og ekstremt frigjort. Uansett hvor høyt man spiller beholder den roen med den største selvfølgelighet og lyder aldri skarpt eller påtrengende. Lydbildet er enormt stort, fyldig og oppløst, samtidig har vi knapt hørt bedre anslag og driv uansett prisklasse.

mbl C15 er en av de aller beste og kraftigste forsterkerene vi har hørt. Ikke alle vil trenge en så kraftig forsterker, men dersom man har den kan man slappe av i vissheten om at man har alle de kreftene man noen gang skulle ha behov for.

Det er mulig det oppleves som litt flåsete å si at to ganger 100.000,- er rimelig (man må jo tross alt ha to i et stereoppsett), men i high-end-sammenheng tør vi påstå at prisen faktisk er ganske gunstig!

Product view - why buy

  • Fri frakt over kr. 1000,-
  • Rask levering
  • Kvalitetsprodukter
  • Personlig service
Prisforespørsel
Legg til info om ønsket farge / egenskaper, og vi kommer til deg med et tilbudsforslag.

*
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×