Manley Snapper

Manley Snapper
Pris
kr 89 995,00
Enhet
par

Kvantumsrabatt

Loading...
  • Manley Snapper
  • snapper-top
Manley Snapper er vaskeekte rørmonoblokker av moderne konstruksjon, og en av våre favorittprodukter.


Rørlyd er et begrep som ofte brukes som noe meget positivt. Dessverre er det etter vår erfaring noe som kun gjelder et fåtall av rørforsterkere. Dette fordi den gemene hop av rørkonstruksjoner, etter vår mening, ikke kan konkurere med tilsvarende prisede transistorforsterkere.

Når det er sagt; rørforsterkere kan også være magisk gode. Manley Snapper er etter vår mening et slikt produkt. Forsterkeren er av gjennomgående moderne konstruksjon med godt matchede komponenter, små tolleranser, direkte biasjustering og ekte balansert drift. Snapper er bestykket med fire EL34 driverrør og leverer hele 100 strømsterke watt i ultraliniær drift.

Lydbildet er utrolig engasjerende, oppløst og fyldig, samtidig som det aldri blir skarpt eller slitsomt. Bassgjenngivelsen, normalt rørforsterkerens akilleshæl, er fantastisk god med bøttevis av anslag, driv, dybde og naturtrohet.

Manley Snapper er kort og godt en av de mest musikalske og beste forsterkerene vi har hørt. Med forbehold om at høyttalerene dine ikke er enormt tungdrevene er det ingen monoblokker vi heller ville valgt i samme prisklasse.

 

Tekniske data:


- Monoblock, comes in pair
- 100 Watts UL
- Input Vacuum Tube: 1 x 12AX7 Russian with 6CA7 output tubes; use 12AT7EH large plate Electro-Harmonix Russian with EL34 types
- Driver Vacuum Tube: 1 x 7044 or 5687 GE JAN NOS
- Output Vacuum Tubes: 4 x 6CA7 (or EL34 equavalent)
- Switch-selectable RCA unbalanced inputs, or XLR balanced inputs.
- Input Impedance RCA: 475 Kohm
- Input Impedance XLR: 15 Kohm
- Actual Output Impedance: 1,5 ohm

 

Mer informasjon


Les mer om Snapper
Produktmanual

Brosjyre

Videopresentasjon av Snapper