Marantz SA-KI Ruby CD/SACD

Marantz

Marantz SA-KI Ruby CD/SACD
 • Marantz SA-KI Ruby CD/SACD
 • soundgarden_sakiruby2
 • soundgarden_sakiruby10
 • 0019952_marantz-sa-ki-ruby
 • 61+pgV9Je4L._SL1500_
 • XL_SA_KIRuby_full_product_image_5
 • SAKIRuby4
Varenr.
980009666
Pris
kr 41 990
Enhet
stk
Fri frakt over kr. 1000,-
Rask levering
Kvalitetsprodukter
Personlig service

Kvantumsrabatt

Loading...

Marantz SA-KI Ruby er en jubileumsmodell utviklet i forbindelse med at Ken Ishiwata, Marantz sin legendariske sjefsdesigner, har jobbet 40 år i selskapet. SACD/CD-spilleren låner teknologi fra toppmodellen SA-10 og kommer med en innfelt rubin og Kens signatur gravert inn på toppen.

Marantz SA-KI Ruby er laget for å være en "audiofil juvel" og er en verdig markør av Ken Ishiwatas 40 år lange samarbeid med Marantz. Spilleren gir deg ytelse i referanseklassen og benytter samme drivverk som toppmodellen SA-10.

Høydepunkter:

- Konstruert og tunet av Ken Ishiwata
- SACDM-3 drivverk
- SACD, CD, CD-ROM og DVD-ROM
- Asynkron USB-inngang støtter oppløsning opptil PCM/DXD 384kHz/32bit og DSD11.2MHz
- Adskilt USB-inngang
- Innovativ Marantz Musical Mastering "MMM-Stream" oppsampling til DSD og filtrering
- Spesialutviklet 1-bit direkte ""MMM- Conversion" fra DSD til analog
- Analogt utgangstrinn med HDAM-SA3 teknologi og lav utgangsimpedans
- Strømforsyning med ringkjernetrafo
- Hodetelefon-utgang med HDAM-SA2 teknologi
- Innfelt rød rubin og Kens signatur gravert på toppen

Spesialutviklet drivverk

CD-drivverkets oppgave er å lese av informasjonen på platen så nøyaktig som mulig slik at spillerens digital-omformer har så presist signal som mulig som utgangspunkt. I motsetning til hvordan en datamaskin ripper en CD-plate med mulighet for å re-scanne platen for å eliminere feil, kan man ikke gjøre dette på en vanlig CD-spiller. Avlesningen skjer "real-time" og man må dermed få korrekt avlesning på første forsøk. Dessverre er de drivverk som stort sett brukes i dag universale DVD-rom drivverk som skal passe til avlesing for alle mulige slags formål. Siden et generisk drivverk med presis nok avlesning til musikkavspilling ikke er tilgjengelig har Marantz utviklet sitt eget drivverk til dette formålet. Takket være det nye SACD-M3 drivverket er avlesningen av CD-platen i samme presisjonsklasse som resten av komponentene i spilleren.

Også en glimrende DAC

I tillegg til å spille CD og SACD-plater har SA-KI Ruby digitale innganger slik at man kan benytte den fantastiske DACen som sitter i denne spilleren. Spilleren er utstyrt med optisk og coax digitalinngang som støtter oppløsning opptil 192kHz/24bit og en asynkron USB-inngang som er kompatibel med PCM og DXD opptil 348kHz/32bit samt DSD2.8MHz, DSD5.6MHz og DSD 11.2MHz.

Marantz Musical Mastering: MMM-Stream og MMM-Conversion

SA-KI Ruby konverterer alle filformater som sendes til USB-inngangen til DSD 11.2MHz. Ved å benytte avanserte filtre og direkte 1-bits konvertering for å mate den analoge utgangen gjenskapes lyden med fantastisk klarhet og nærvær. Marantz benytter to proprietære teknikker for å oppnå dette. MMM-Stream oppkonverterer det digitale signalet til DSD, mens MMM-Conversion prosesserer det høyfrekvente signalet istedenfor en konvensjonell DAC og regenererer det analoge signalet. To systemklokker sørger for at oppkonverteringen av signalet er svært presis. DSD til analog filteret mater signalet gjennom Marantz HDAM kretsen før det går til utgangstrinnet.

Kraftig strømforsyning

Strømforsyningen i SA-KI Ruby benytter en kraftig ringkjernetrafo med OFC (oxygen free copper) i sekundærviklingene kombinert med kraftige Shotky Barrier dioder i likeretter trinnet som sikrer svært stabil strøm til de sensitive kretsene i spilleren.

Dedikert hodetelefonutgang

Hodetelefonutgangen benytter Marantz' proprietære HDAM krets som leverer svært høy lydkvalitet til de fleste typer hodetelefon (inkludert lav impedans).

  Din nettleser er utdatert!

  For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

  ×