Revo SuperSignal

Revo SuperSignal
Pris
kr 1 498,00
Før
kr 2 995,00
Enhet
stk

Kvantumsrabatt

Loading...
  • Revo SuperSignal
  • revo-supersignal-black
  • revo-supersignal-white

 

SuperSignal mottar DAB and DAB+ sendinger, såvel som FM med RDS. Bluetooth® er også inkludert og det betyr at brukeren trådløst kan strømme musikk fra sin iPhone, Samsung, Windows telefon, Blackberry, iPad eller annen Bluetooth - enhet, inkludert laptopper og nettbrett av de fleste merker. Ingen fysisk sammenkobling er nødvendig. Med CSRs aptX® - teknologi vil lyden, der tjenesten støttes av enheten som sender, bli i CD - kvalitet i motsetning til den lavere kvaliteten som tilbys (MP3) med tidligere standard Bluetooth - strømming.

 

For de som ønsker å bruke SuperSignal på soverommet, vil full klokkeradiofunksjonalitet være et ekstra argument for SuperSignal. Alarmen kan stilles til å gå en gang, daglig, kun ukedager eller kun i helger. Det er to tilgjengelige alarmer og sleep (innsovning) og snooze (slumre) – funksjoner er også inkludert. Snooze aktiveres ved enkel berøring av aluminiumsfronten på radioen når alarmen har gått.

 

Konstruksjonsmessig er SuperSignal også imponerende med et håndarbeidet trekabinett av amerikansk valnøtt. Selve fronten er laget av anodisert T6 aluminium og bakplaten er av presset stål. Resultatet er uvanlig ren, fyldig og presis lyd.

 

I sin omtale av den nye radioen sier REVO’s CEO David Baxter “SuperSignal er den DAB+ radio vi alltid har ønsket å lage. En fantastisk kombinasjon av tre, aluminium og stål, blandet med klasse-ledende lyd og tidløst industrielt design."

 

Vi er tilbøyelige til å være enig. Dette er en virkelig flott radio!

 

Anbefales!