Naim Mu-so Qb

Naim Mu-so Qb
Pris
kr 8 495,00
Enhet
stk

Kvantumsrabatt

Loading...

"Bedre blir det ikke. Jeg kan ikke komme på en eneste høyttaler som kombinerer så beskjeden fysikk, med så overbevisende lyd..."

Spesiellt anbefalt - 6 av 6 stjerner, Lasse Svendsen, Lyd og Bilde 05/2016


 

Informasjon fra importør:

 

Si hei til Naims nyeste vidunderbarn, den kompakte og råe Mu-so Qb!

 

Qb har alle de eminente funksjonene til Mu-so i et svært innovativt kabinett med kubisk form og en driverkonfigurasjon som kunne gitt den plass i skulpturavdelingen til MOMA! Vi snakker fremdeles om prosessering med videreføring av det potente DSP-systemet utviklet for Bentley Motors, helstøpt akrylbunn for solid masse og avkobling, samt bunnsolid kabinett med aluminiumsider. Sist og ikke minst får den akkurat den samme råe vektede volumkontrollen som gjorde at storebror Mu-so gikk helt til topps på Knobfeels kåring over de beste volumkontrollene, the devil is in the details!

 

Hele 300 watt har man fått på plass til i det vesle (men tunge) kabinettet i en ekte treveisløsning. Dedikerte forsterkere på 50 watt driver mellomtonene og diskantene som er krysskonfigurert for best mulig stereoperspektiv. Ett basselement tar seg av bassen for begge kanaler med 100 watt samt hjelp til dypbassen med 2 større passive radiatorer på sidene. Lukket konstruksjon med andre ord! Det låter tøft, tight og rytmisk - Naimlyd slik vi kjenner den!

 

Nyt multiromslyd i hele hjemmet med hvilken som helst kombinasjon av Mu-so, Qb eller Naims klassiske nettverksprodukter som Uniti og ND. TIDAL er naturligvis integrert, sammen med Spotify Connect, 32/192khz nettverksspiller, airPlay, blåtann (aptX) og internettradio. Av eksterne tilkoblinger har den både optisk digital inn, analog og minnepenn/iOS avlesning.

 

Herligheten styres av Naims egen eminente app og for de fargeglade så kan man tilpasse fargen på grillen slik som på den originale Mu-so til rød, blå eller glødenede oransje!

Relaterte varer

Naim Mu-So
Pris
Før
kr 12 995,00 kr 8 990,00