Geneva Classic S DAB+

Geneva Classic S DAB+
Pris
kr 2 967,00
Før
kr 3 490,00
Enhet
stk

Kvantumsrabatt

Loading...
  • Geneva Classic S DAB+
  • classic-red
  • classic-sort
  • classic-walnut

Geneva Classic S DAB+ er en  forbedret utgave av Geneva Model S. Stereoanlegget har fått kraftigere forsterker, flottere utførelse og bedre bassrespons. Selv om forgjengeren lød imponerende spiller Classic S som et mye større system. Radioen har i tillegg til DAB+ og FM også trådløs streaming via Bluetooth, noe som gir systemet utrolig fleksibilitet.

Trådløs lyd og touch kontroller

 

Med trådløs lyd via Bluetooth kan du sette deg tilbake i godstolen og spille av musikken trådløst direkte fra din mobiltelefon eller nettbrett i god kvalitet. Anlegget kan betjenes med den medfølgende fjernkontrollen, eller direkte på Geneva systemet via de lekre og brukervennlige touch kontrollene. Touch knappene går i ett med den pianlolakkerte overflaten og lyser opp når du betjener apparatet.

 

Tidsriktig

 

Geneva er utformet med tanke på hvordan man lever i dag. Mens god stereolyd fortsatt er synonymt med mange komponenter og høyttalere, har Geneva laget et fullverdig stereoanlegg med lydkvalitet som overrasker selv de største lydentusiastene. Med utgangspunkt i å plassere alle komponentene i en og samme enhet, har Geneva utviklet et kompromissløst system for deg som er både opptatt av utseende og lydkvalitet. Her har du muligheten til å spille musikk fra mobiltelefon og nettbrett, høre på DAB-radio eller koble til andre eksterne lydkilder som TV, platespiller, datamaskin eller spillkonsoller.

 

God lydkvalitet

 

Geneva har gjennom hele utviklingsprosessen hatt musikk i fokus, noe som lett kan høres. For å oppnå den høye lydkvaliteten har Genevas akustiske ingeniører samarbeidet tett med artister og produsenter, og kombinert dette med avansert teknologi. Høyttalerelementene jobber svært godt sammen med den innebydge forsterkeren, og spiller optimalt uavhengig om du spiller høyt eller svært lavt. Den fyller huset med musikk når du har fest, og spiller overbevisende og presist selv på svært lave volum.

 

Ekte stereolyd

 

Geneva Sound System har to lydkanaler i èn boks. Ved å bruke avanserte algoritmer, har Geneva klart å reprodusere ekte stereolyd til tross for at høyttalerelementene er plassert i samme enhet. I tillegg er lyden like god overalt – du trenger ikke sitte i "sweet spot" for at det skal låte bra. Med en lydspredning på 120 ° får alle glede av den gode lyden fra Geneva Sound System.

 

Hvilken størrelse passer for deg?

 

Geneva kommer i en rekke forskjellige størrelser. Classic S er den minste stasjonære modellen, men til tross for det kompakte formatet får du lyd som virkelig engasjerer!