Geneva Classic M DAB+

Geneva Classic M DAB+
Pris
kr 4 242,00
Før
kr 4 990,00
Enhet
stk

Kvantumsrabatt

Loading...
  • Geneva Classic M DAB+
  • geneva_the_classics-m_red
  • geneva_classics-m_black
  • geneva_classics-m_white

Geneva Classic M DAB+ er en forbedret utgave av en av markedets mest kjente kompaktanlegg; Geneva Model M. Den nye modellen har kraftigere forsterker og bedre bassgjengivelse samt DAB+ radio med seks forhåndsinstillinger, trådløs streaming vi a Bluetooth samt en standard linjeinngang for tilkobling av TV/platespiller etc.

Aldri før har man fått så høy lydkvalitet fra en liten Geneva!

Trådløs lyd via Bluetooth

Med trådløs lyd via Bluetooth kan du sette deg tilbake i godstolen og spille av musikken trådløst direkte fra din mobiltelefon eller nettbrett i meget god kvalitet.

Tidsriktig
Geneva er utformet med tanke på hvordan man lever i dag. Mens god stereolyd fortsatt er synonymt med mange komponenter og høyttalere, har Geneva laget et fullverdig stereoanlegg med lydkvalitet som overrasker selv de største lydentusiastene. Med utgangspunkt i å plassere alle komponentene i en og samme enhet, har Geneva utviklet et kompromissløst system for deg som er både opptatt av utseende og lydkvalitet. Her har du muligheten til å spille musikk trådløst fra din mobiltelefon eller nettbrett, høre på DAB+/FM-radio eller koble til andre eksterne lydkilder som TV, platespiller, datamaskin eller spillkonsoller.


God lydkvalitet
Geneva har gjennom hele utviklingsprosessen hatt musikk i fokus, noe som lett kan høres. For å oppnå den høye lydkvaliteten har Genevas akustiske ingeniører samarbeidet tett med artister og produsenter, og kombinert dette med avansert teknologi. Høyttalerelementene jobber svært godt sammen med den innebydge forsterkeren, og spiller optimalt uavhengig om du spiller høyt eller svært lavt. Den fyller huset med musikk når du har fest, og spiller overbevisende og presist selv på svært lave volum.


Enkelhet og funksjonalitet
Hør på krystallklar DAB+ eller bare sett på en spilleliste fra Spotify eller Tidal på nettbrettet ditt. Len deg tilbake i godstolen og betjen hele systemet med den medfølgende fjernkontrollen. Geneva Sound System støtter alle kilder med mulighet for Bluetooth-avspilling, samt at du kan koble til andre musikkavspillere via linjeinngangen på baksiden. Geneva Sound System har også et display gjemt bak gitteret i front. Via dette får du informasjon om hvilken kilde som er tilkoblet, volum eller radiokanal. Som standard leveres alle modeller med gummiføtter beregnet for å sette på bord


 

 

Ekte stereolyd
Geneva Sound System har to lydkanaler i èn boks. Ved å bruke avanserte algoritmer, har Geneva klart å reprodusere ekte stereolyd til tross for at høyttalerelementene er plassert i samme enhet. I tillegg er lyden like god overalt – du trenger ikke sitte i "sweet spot" for at det skal låte bra. Med en lydspredning på 120 ° får alle glede av den gode lyden fra Geneva Sound System.