ASR Mini Basis Exclusive High Voltage SteReoFil

ASR Mini Basis Exclusive High Voltage SteReoFil
Pris
kr 14 995,00
Før
kr 21 995,00
Enhet
stk

Kvantumsrabatt

Loading...
ASR Mini Basis Exclusive High Voltage SteReoFil-edition er den beste utgaven av ASR Mini Basis. Den er tilgjengelig i forbindelse med vårt 15års-jubileum og selges til en utrolig gunstig pris så langt lageret rekker.

Denne utgaven er lik den seneste utgaven av Mini Basis Exclusive HV, men har den aller høyeste seleksjon av chiper og opamper samt påskriften "SteReoFil 15year edition".

 

Vi har fått 15 stk som selges til en utrolig gunstig jubileumspris!

 

Sammenlignet med en standard Mini Basis har Mini Basis Exlusive High Voltage større lytterkapasitet med speiallagede ASR 40 Volt kondensatorbank med totalt 200.000,- uF (!) for ekstremt ren og stabil strøm. Dette muliggjør et enda bedre støy-/signalforhold (>60db avhengig av instilling).

 

Lydmessig er den, med unntak av storebroren Basis Exclusive, det mest støysvake RIAA-trinnet vi har hørt. Bakgrunnen er utrolig sort med en fjellstø og slagkraftig bassgjengivelse og supermyk, oppløst topp. Mellomtonen er en av de flotteste og mest "analoge" vi har hørt med en utrolig virkelighetsnær gjengivelse. Mini Basis Exclusive blir aldri trettende å lytte til, men oppfattes nok som litt varm på grunn av det nær sagt totale fravær av forvrengning.

 

Den orginale ASR Mini Basis var grunnen til at vi startet butikken i 2004. 15 år etter er videreutviklingen; ASR Mini Basis Exclusive High Voltage, antagelig fortsatt det beste Hi-Fi-kjøpet vi har i butikken.

 

Vi er utrolig glad i dette produktet!