Audio Note TT-Three

Varenr.
980009837
Enhet
stk
Lagerstatus:
Lager
Bestillingsvare
Pris
kr 0

Audio Note TT Three er en nedskalert versjon av den ekstreme, "cost no option", TT Three Reference og gir mye av den samme ytelsen til en brøkdel av prisen.

TT-Three Reference er Audio Note sin eksreme platespiller med tre synkroniserte motorrer og separat rørbasert motorstyring (som hver er så stor som en Meishu) til hver motor.

TT-Three er en nedskalert versjon av denne spilleren og oppfyuller alle Audio Notes kraf til et "level 3"-produkt. Platespilleren beholder grunnkonstruksjonen med tre ekstremt finjusterte motorer som alle bidrar til å holde hastigheten ekstremt stabil samtidig som dreiemomentet på selve tallerkenen tillsvarer hele 50Nm. Motorene styres og synkroniseres av en enstrn motorstyring som kan leveres i tre kvalitetsnivåer avhengig av hvilket budsjett du er på; PSU1, PSU2 og PSU3.

Platespilleren leveres uten arm, men er selvsagt en ideel match til Audio Note sine glimrende 9"-armer. Disse kan også spesifiseres i tre ulike kvalitetsnivåer som påvirker internkablinen i selve armen så vel som kablingen fra armen til RIAA/forsterker.

TT-Three levers som standard i matt sort eller matt hvit, men kan, mot er pristillegg, utføres i en rekke lakkutførelser.

 

Relaterte varer

Technics SL-1210G
Technics SL-1210G

Technics SL-1210G

Technics SL-1000R
Technics SL-1000R

Technics SL-1000R

Pro-Ject Pro-Ject T1
Pro-Ject Pro-Ject T1

Pro-Ject Pro-Ject T1

Rega Planar 6
Rega Planar 6

Rega Planar 6

Nyhetsbrev

Vær tidlig ute og få tilsendt info om nyheter og gode tilbud.