Audio Note TT-Three

Audio Note

Varenr.
980009837
Lager
Bestillingsvare
Pris
kr 0
Enhet
stk

Audio Note TT Three er en nedskalert versjon av den ekstreme, "cost no option", TT Three Reference og gir mye av den samme ytelsen til en brøkdel av prisen.

TT-Three Reference er Audio Note sin eksreme platespiller med tre synkroniserte motorrer og separat rørbasert motorstyring (som hver er så stor som en Meishu) til hver motor.

TT-Three er en nedskalert versjon av denne spilleren og oppfyuller alle Audio Notes kraf til et "level 3"-produkt. Platespilleren beholder grunnkonstruksjonen med tre ekstremt finjusterte motorer som alle bidrar til å holde hastigheten ekstremt stabil samtidig som dreiemomentet på selve tallerkenen tillsvarer hele 50Nm. Motorene styres og synkroniseres av en enstrn motorstyring som kan leveres i tre kvalitetsnivåer avhengig av hvilket budsjett du er på; PSU1, PSU2 og PSU3.

Platespilleren leveres uten arm, men er selvsagt en ideel match til Audio Note sine glimrende 9"-armer. Disse kan også spesifiseres i tre ulike kvalitetsnivåer som påvirker internkablinen i selve armen så vel som kablingen fra armen til RIAA/forsterker.

TT-Three levers som standard i matt sort eller matt hvit, men kan, mot er pristillegg, utføres i en rekke lakkutførelser.

 

Product view - why buy

  • Fri frakt over kr. 1000,-
  • Rask levering
  • Kvalitetsprodukter
  • Personlig service
Prisforespørsel
Legg til info om ønsket farge / egenskaper, og vi kommer til deg med et tilbudsforslag.

*
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×